kiz kafacan regliden 1 hafta sonra hamis kalmis gibi gozukuyorsun
benimde sanırım 2 hafta sonra oldu
allah seni ne etmesin emi ben ilacı bıraktıktan sonraki ay dediğin gibi yaptım yattım ayakları diktim havaya regli oldum 🙂 sonraki ay hemen koştur koştur banyoya gittim nasip kısmet işte tuttu kuzum canım benimmmmm 🙂 hayırlı vakit saat ne zamansa o zaman oluyor kızlar birde çok düşünmemek üstüne düşmemek lazım saldım çayıra demek lazım ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünkü 🙂 denenmiştir.
ben 32 günde bir oluyorum canım benim 23 kasımda olmam lazımdı olmadım. 5,5 haftallıkta gözüktüyse süper. Benimde bişi gördü doktorda siyah kese görmedi beyaz fasülyeye benzer minik bir şekil gördü
kızlar ben bir yerde duymuştum o iş olduktan sonra hemen banyoya kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin 15 dk oylece uzanın nickii dene canım vakti zamanı vardır hem vucüt kendini yavaş yavaş hazırlarmış hamililğe
tes sende panik yapmaa canım erken daha
ah neler neler yapmadım kelebek ama bu ay ne ayak diktim ne gün saydım hiç bişey yapmadım..
Allah nasip kısmet edince oluyor ben buna inanıyorum sadece
ben 32 günde bir oluyorum canım benim 23 kasımda olmam lazımdı olmadım. 5,5 haftallıkta gözüktüyse süper. Benimde bişi gördü doktorda siyah kese görmedi beyaz fasülyeye benzer minik bir şekil gördü
tes kız kedidir o kedi 🙂
valla niko ne zaman oldu hiç bilmiyorum dediğim gibi bu ay ne zaman adet olacagımı bile hesaplamamıştım canım
bende 28 günde bi aluyorum canım..valla doktor 5 bucuk haftalık dedi.. keseyi bana gösterdi hatta eşim nerdeyse ağlıcaktı o derece...
tamam işte belkide odur canım belkide yeni gelişiyordur
senin strestenmiş demek canım rahat bıraktın kendini oldu
allah seni ne etmesin emi ben ilacı bıraktıktan sonraki ay dediğin gibi yaptım yattım ayakları diktim havaya regli oldum 🙂 sonraki ay hemen koştur koştur banyoya gittim nasip kısmet işte tuttu kuzum canım benimmmmm 🙂 hayırlı vakit saat ne zamansa o zaman oluyor kızlar birde çok düşünmemek üstüne düşmemek lazım saldım çayıra demek lazım ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünkü 🙂 denenmiştir.
🙂🙂 olabilir ama doktor su kesesi bile olabilir çok benziyor bebeğe ama nette diyemiyorum dedi
- - - Updated - - -
olabilir canım siyahmıydı gördüğünüz şey