benim eşime akşam büyük sürprizim var onu şaşırtmayı seviyorum 😀
kendi hediyemide merak ediyorum 🙂
ne hideyiseii kızzz
en orjinal hediye olcak 
slm bebislerrrr benimde gullerim geldi simdi .camdan bakiyordum arkadasi bizim eve dogru geliyordu esim aa dedi kiz arkadasina gul almis tabi ben bozuldum inandimdasonra buket eve girdi o gullerin dikenlerini batirmak vardi kocise ama
![]()
olurmuuu ben aceleci şaziye![]()
oto koltukları çocugun doğumundan itibaren ihtiyaçmış kuzu 0-13 kg diyo yazıyo 🙂
kızlarr banada eşim orkide yolladı güselde bir not yazmış naif zarif kocam akşama kutlarız dedim bnde bnmde minik bi süprizim var A101 den iki tane sevgili bardagı aldm romantık masa hazırla mum yakarım sessiz sakin dısarıyı seyrederken bardaklarımzda neskafemızı yudumlarız...bu hafta eşimi neredeyse hiç göremedim nöbetleri cok sıktı
oto koltuklarının ana kucağı gibi olanları da var ben onlara bakmıştım canım bemnde senin gibi herşeyi araştırıyorum şimdiden😛
evet canım onlarıda gördüm hem arabaya takabiliyorsun hemde sonra çıkarıp çocugu filan taşıyabiliyorsun..
ondan zaten almak istiyorum ama ne biliyim evdede ayrıyetten olsamı diye düşündüm 😕
insan herşeye heves ediyo ya valla her dakika aklıma yeni bişey geliyo onu araştırıyorum 🙂
evet canım onlarıda gördüm hem arabaya takabiliyorsun hemde sonra çıkarıp çocugu filan taşıyabiliyorsun..
ondan zaten almak istiyorum ama ne biliyim evdede ayrıyetten olsamı diye düşündüm 😕
insan herşeye heves ediyo ya valla her dakika aklıma yeni bişey geliyo onu araştırıyorum 🙂