Sıvı sabunluğunuz için renkli çözüm

mislinay

Yeni Üye
Üye
Sıvı sabunluğunuz için renkli çözüm
Banyonuzda değişiklik yapmayı istiyorsunuz fakat vaktiniz veya yeterli bütçeniz yok ya da istediğiniz gibi bir şey bulamadınız mı?
imperiaflex_0_0_0.jpg

Önerimiz aradığınız gibi bir şey bulana kadar küçük değişikliklerle büyük mutluluklar yakalamanız. Nasıl mı? Sıvı sabun şişenizi ya da göz önünde olan bir iki objeyi önerdiğimiz gibi süsleyin.
imperiaflex_0_1_0.jpg

Her banyoya girdiğinizde sabunluğa bakmaktan banyo konusundaki mutsuzluğunuzu unutacaksınız. Deneyin doğru olduğunu göreceksiniz.
Malzemeler: Boncuk, kumaş çiçek, misina, lastik, üstü plastikle kaplı tel, deniz kabuğu, plastik aparat, diğer süsleme malzemeleri.
Uygulama: Boncukları arzu ettiğiniz biçimde misinaya geçirin. Boncukların ortasına değişik bir plastik aparat geçirebilirsiniz. Birkaç sıra boncuk dizip şişeye takabilirsiniz. Daha kolay bir öneriye ne dersinizş Bileziğinizi şişeye dolayabilirsiniz. Üzerine plastik kaplı ince tele birkaç boncuk geçirip şişenin boynuna dolayın. Bir saç tokasını da kullanabilirsiniz.Kumaş çiçeklerinizi ortasına birer boncuk gelecek şekilde, bir lastiğin üzerine dikin. Lastiği şişeye takın.
 
Geri
Üst