siyah gözlüyseniz makyajınız burda!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
siyah gözlüyseniz makyajınız burda!

Sizin de Özgü Namal gibi simsiyah gözleriniz, upuzun kirpikleriniz varsa ve hangi tonlarda makyaj yapacağınızı bilemiyorsanız, önerilerimize bir göz atın. Bu renklerin size çok yakıştığını göreceksiniz. Gözkapaklarınıza uygulayacağız açık far rengini seçerken bej, somon, gümüş, lila, sarı, pembe ya da turkuaz renklerini tercih edin. Gözkapaklarınızda gölgelendirme yapmak için bakır, bordo, siyah, vişne çürüğü, eflatun ve koyu lacivert tonları tam size göre. Göz kaleminde ise; şeftali, sarı, bakır, gri, somon, mavi, yeşil ve mürdüm doğru seçim olacaktır. Eyeliner ve maskara renklerinizi ise; siyah, füme, kahverengi, gümüş, eflatun, yeşil ve mavi arasından tercih edebilirsiniz.
 
Ce: siyah gözlüyseniz makyajınız burda!

benimde gözlerim çok güzeldir özgü namalı bilmem ama eşim bana eşşek gözlüm der sanırım bu onun tarzında bi iltifat sayılıyo makyaj yapmayı çok sevmem doğallığı tercih ederim fondoten temizliyiciler kremler ay ne biliyim bir yıgın şey var işte hiç kullanmam su ve sabun kafi gelir bazen kokoşlugun tutarsada göz makyajına bayılırım:)
 
Ce: siyah gözlüyseniz makyajınız burda!

makyajda zaten en büyük kumar gözlere yapılan mak yaj dır herzaman doğru renklendırme ve doğru gölgelendirm gerekır << biraz anlarım daaa canlarımmm
 
Geri
Üst