Siyah saç rengini evde nasıl akıtırım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Suziiii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Suziiii

Forum Okuru
Siyah saç rengini evde nasıl akıtırım?

Siyah saç rengi nasıl açılır melek kadınlar kulübü siyah saç rengi nasıl açılır doğal yollarla forum'da.​

Kızlar saçlarım şuan siyahın en koyu tonu ama ben bu saçlardan sıkıldım siyah saçı nasıl akıtabilirim evde doğal yollarla siyah saç akıtmak için ne kullanmam gerekir evde kendi başıma yapabilir miyim sizce siyah saç akıtanlar varsa bunu nasıl başardınız bilgi verirseniz sevinirim? Siyah saç rengi nasıl açılır?

Merhabalar
Siyah saç evde açmak pek mantıklı değil aslında. Hele bir de siyahın en koyu tonu ysa saçlarınızı aşırı derecede yıpratabilirsiniz demedi demeyin. Saçlarınızı evde açabilmek için kimyasal kullanmalısınız doğal yollarla açılabileceğini düşünmüyorum saç açmak için akıtmak için kuaförlerinde kullandığı açıcılar var. Bir kabın içerisine toz açıcı oksidan ile saçlarınızı açabilirsiniz ama dediğim gibi saçlarınız aşırı derecede yıpranıp kopabilir. Evde doğal yöntemle siyah saç rengi nasıl açılır diye soracak olursanız. Evde karbonatı boya akıtmak için sıkça kullanırlar karbonat doğal ve saç açıcı yöntemi olarak denenebilir. Şampuanlı içerisinde karbonat eklenerek saçlarınıza uygulayıp saçlarınızda bunu 10 dakika kadar bekletip durulayabilirsiniz. Ama ben açıkçası çok fazla etkili olacağını düşünmüyorum.

"Siyah saç üzerine hangi renk boya yapılır iyi gider" konusu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz siyah üzerine tutabilecek renkler yakışan renkler aşağıda.

Geri