O Orkide35 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #1 Sizce kimyasal gebelikmi geçiriyorum? Ben reglimden 5 gün önce kan testi yaptım 18.5 reglimden geçti test yapildim 54 şuan halen regli olmadım 4gunumde geçti kimyasal gebelik olabilirmiyim
Ben reglimden 5 gün önce kan testi yaptım 18.5 reglimden geçti test yapildim 54 şuan halen regli olmadım 4gunumde geçti kimyasal gebelik olabilirmiyim
Uzman SühaN Administrator 14 Kasım 2017 #2 Merhaba, hcg değerleriniz görünürde gebelik lehine . Gebeliğin seyri ancak hekim kontrolü + belli aralıklarla yapılan hcg testi ile kesinlik kazanır. Size tavsiyem hekim kontrolün de olmanız.
Merhaba, hcg değerleriniz görünürde gebelik lehine . Gebeliğin seyri ancak hekim kontrolü + belli aralıklarla yapılan hcg testi ile kesinlik kazanır. Size tavsiyem hekim kontrolün de olmanız.
O Orkide35 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #3 Çok tşk ederim cvp dolayı tekrar kan vericem ozaman biraz daha beklemem gerek kese varsa gebelik yoktur demektir denildi
Çok tşk ederim cvp dolayı tekrar kan vericem ozaman biraz daha beklemem gerek kese varsa gebelik yoktur demektir denildi
Uzman SühaN Administrator 14 Kasım 2017 #4 Rica ederim kese zaten şimdi görülmez. gebeliğin 5-6. haftasın da görülür. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum..
Rica ederim kese zaten şimdi görülmez. gebeliğin 5-6. haftasın da görülür. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum..