Size En Çok Yakışan Etek Modeli Hangisi?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Size En Çok Yakışan Etek Modeli Hangisi?
etek modelleri, vücut şekline uygun etek modelleri, en güzel etek modelleri


Sevgili melekler, herkesin vücudu aynı formda olmadığı için herkese yakışan kıyafetler ve modelleri de farklı farklıdır. Mesela her etek modeli her kadında aynı derecede güzel durmaz. Bunun için vücut kusurlarını da kapatacak şekilde etek modellerini seçmek gerekir. Vücudunuz hangi tip olursa olsun, size uyacak bir etek modeli mutlaka vardır. Hangisi bana göre diyorsanız, aşağıdaki makaleye göz atmanızı tavsiye ederiz...


vücut-tipi.png




Herkese uyan tek tip

Bazı etek modelleri sadece bazı vücut tiplerine uygundurlar. Bu nedenle de vücut şeklinize uygun eteği bulmak zordur. 1950’lerin modeli eteklerse her vücut tipine uyarlar. Saklamak istediğiniz kusurlu bölgelerinizi saklar, erkeksi görünümünüzü bir kemer yardımıyla daha kadınsı hale getirirler.


Uzunluk

Etek boyunuzu doğru seçmek önemlidir. Eğer yanlış uzunlukta bir etek seçerseniz kendinizi rahat hissetmezsiniz ya da etek üzerinizde iyi durmaz. Yaşlandıkça daha uzun etek giymek gerektiği inancını kafanızdan atın, eğer güzel bacaklarınız varsa onları göstermekten çekinmeyin. Mini etekler sadece genç kızlar için değildir. Ama kısa eteklerin genellikle uzun çorapla güzel durduklarını da unutmamak gerekir.


Kıvrımlı kadınlar

Kıvrımlarınıza uygun bir etek bulmak zordur. Kalem etek ya da minik düz etekler kıvrımlı kadınlar için pek uygun değillerdir ama daha dolgun etekler, kıvrımlı kadınlarda mükemmel dururlar. Lale tipi etekler de sizin için uygun olacaklardır.


İnce kadınlar

İnce, erkeksi görünüme sahip kadınlar istediklerini giyebildikleri için şanslı gruba girerler. Eğer siz de çok inceyseniz evaze etekler, vücudunuzu daha kıvrımlı gösterdikleri için, size uygun olacaklardır. Maksi etekleri de deneyebilirsiniz ama çok kumaşlı olmalarına dikkat etmek koşuluyla. Kısa etekleri ise botlarla giymek size daha fazla kıvrım katacaktır.


Kumsaati vücutlu kadınlar

Eğer en çok arzulanan vücut tipine sahipseniz kalem etekler tam sizin için. Ayrıca etek ucu hafifçe dolgun olan etekler de size uygundurlar. Fakat mini eteklerden uzak durun, çünkü bu model kalçalarınıza vurgu yapar.


Armut

Eğer armut tipi bir vücudunuz varsa, büyük ihtimalle kalçalarınızı kapatmak istiyorsunuzdur. O zaman size cevabımız evaze etekler. Bu model, kalçanızı kapatacak ve bacaklarınızın daha ince görünmelerini sağlayacaktır. Diz hizanızda biten etekler de size uygundur.


Elma

Evaze etekler olmasaydı biz ne yapardık! Bu etek modeli elma şeklindeki kadınlar için de uygundur çünkü, armut tipinde olduğu gibi, dikkati geniş bölgeden uzaklaştırır.
 
Geri
Üst