Size Uyan Kaş Alma Yöntemi Hangisi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Size Uyan Kaş Alma Yöntemi Hangisi
kaş alma teknikleri iple kaş alma oyunları iple kas
Hepimiz kaşlarımızı alıyoruz kimimiz cımbızla kimimiz iple kimimiz ise epilasyon yöntemi ile.. Peki ama hangi kaş alma yöntemi size daha uygun biliyormusunuz...
kas-almak-4267.gif



kas-alma6-8869.jpg


Cımbızla kaş alma Eğer çok gür ve sık kaşlarınız yoksa, cımbız yardımıyla kaş almak sizin için en uygun seçim. Cımbızla tek tek alınan kıllar yanlış bölgeden kıl çekmeyi engelliyor.

Balmumu-Parafin Koyu renk ve kalın telli kaşlara sahipseniz parafinle bu işlemi gerçekleştirmek tam size göre. Almak istediğiniz bölgeye spatula yardımıyla süreceğiniz ince parafinle kaşlarınızı bir kerede alabilirsiniz. Bu yöntem, kaşları daha geç çıkarıyor.

İple kaş alma Elinize aldığınız 50 santimetre kadar uzunluğundaki ipin bir kısmını parmağınıza dolayın. Fazla olan kısmını ise çapraz hale getirin ve kaşlarınızın üzerine yerleştirerek tek tek almaya başlayın.
Tüy dökücü kaş alma Çok ince bir şekilde ürünü kaşınızın altına sürün. Birkaç dakika beklettikten sonra tüy dökücüyü pamuk yardımıyla silin. Diğer yöntemlere göre daha kısa sürede kaşları çıkartıyor.
 
Geri
Üst