Size Yakışan Etek Modeli Hangisi?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Size Yakışan Etek Modeli Hangisi?
etek seçimi, hangi etek zayıf gösterir, etek modeli seçimi


Sevgili melekler, bayanlara özel bir giyim parçası olan etekler, gündelik hayattan gece gezmelerine kadar her yerde kullanılıyor. Kadınlığın sembolü gibi olan etek seçiminde vücudunuzu tanımanın önemi büyük. Aynaya baktığınızda zarif ve şık bir kadın görmek istiyorsanız size en uygun etek modelini seçmelisiniz. Nasıl mı?



etek.jpeg



Sürekli hareket halinde olanlar için ise, hem şıklık hem rahatlık için, bu yılın trendi olan kloş, dizaltı boyunda etekler, valonlu çingene etekleri ve çan tarzı etekler oldukça uygun.


İnce belli olmak şüphesiz her kadının hayali. Ancak kimi kadınların beli oldukça ince, basen kısımları bele oranla daha geniş olabiliyor. Bu durumda dar kesimler tercih edildiğinde orantılı bir görünüm ortaya çıkmayabiliyor. Çok ince belli, baseni daha geniş kadınlara basenden sonra çan tarzı inen etekler öneriyor.


Kilolu ve kısa boylu kadınlara etek boyu kısa etekler giymeleri tavsiye ediliyor. En fazla dizde biten etek boyları tercih edilmeli çünkü uzun etekler boyu daha da kısa gösterir.


Zayıf kısa boylu kadınlara da etek boyu kısa etekler yakışıyor. Fakat modeller üzerinde değişik alternatifler kullanılabilinir. Çünkü bu tip kadınlar değişik modelleri rahatlıkla taşıyabilirler.
 
Geri
Üst