Sizi Hangi Model Etekler Zayıf Gösterir?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Sizi Hangi Model Etekler Zayıf Gösterir?
etek modelleri, zayıf gösteren etek modeli, zzayıf gösteren etekler


Sevgili melekler, vücudunuzu tanımak ve ona uygun olarak giyinmek çok önemlidir. Kendinizi, eksiklerinizi ve fazlalarınızı bildiğiniz sürece, kendinize uygun olarak giyinirseniz, şıklığı yakalarsınız. Bunun için sizi en iyi şekilde gösterecek parçaları seçmeniz gerekir. İşte bu yazımızda sizi zayıf gösterecek etek modellerinden bahsetmek istiyoruz sizlere....

etekler.jpg




Aşağı doğru bollaşan etek tercih edin

Kalem eteklerin aksine, aşağıya doğru genişleyen etekler sizi çok daha zayıf gösterirler ve mutlaka dolabınızda bulunmaları gerekir. Eteğin bel kısmı ne kadar geniş olursa, karnınızı o kadar gizleyecektir.


Bol eteklerle dar üstleri kombinleyin

Vücut tipiniz nasıl olursa olsun aşağı doğru genişleyen etekler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterirler. Eğer poponuz düzse, etek kalçanızı daha yuvarlak gösterecektir, eğer kıvrımlı hatlara sahipseniz dikkati belinize çekecektir.

Sizi en zayıf gösterecek boy diz hizası ya da dizin biraz yukarısında biten modellerdir. Fakat eteğinizin kalça kısmının çok yapışmamasına dikkat edin.


Beli ortaya çıkartmak için kemer kullanın

Bu hile, atletik yapıda olan kadınların da çok işine yarayacaktır. Belinizi ortaya çıkarmak için bedeninize uygun kemerler kullanın.
 
Geri
Üst