Slimlipo yaptırdım Slimlipo yaptıranların yorumları

Ö

Özgök

Forum Okuru
Slimlipo yaptırdım Slimlipo yaptıranların yorumları
Sevgili doktorum Coşkun Levent Taşçı Bey'i görüntüsüyle ilgili rahatsızlık duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..Benim gibi iğneden korkan bir insanı operasyon öncesi ve sonrası en ufak bir acı hissettirmeden mükemmel bir şekle ulaştırmistir harika insan..
Çocuk sahibi 35 yaşına gelmiş hala basen ve kalçalarından dolayı kompleks duyan biri olarak kapısını çaldım..Hayatınızda görebileceğiniz en mütevazi insan hem mesleğe yeni atılmış biri gibi heyecanlı hem de yılların tecrübesini,bilgisini üzerinde taşıyan bir profesör gibi gerçekçi..
O kadar gerçekçi ki en ufak bir abartmayı yok,sizi büyük bir merakla dinliyor,konuyla ilgili sayısız tecrübelerini ve resimleri,operasyon sonrası görselleri paylaşıyor ama sizi ikna etmek için asla ama asla şov yapmıyor hatta öyle ki o görüşmeden sonra 'e o zaman niye paramı sokağa atayım ki' der,vazgeçersiniz ama sakın!!!
Ben slimlipo yaptırdım,kalça ve bacak bölgede,üç gün sarılı oluyor,korseyle dolaşıyorsunuz,hiç ağrı yok,ertesi gün hafif bir çok spor yaptıktan sonra olan kas ağrısı gibi hafif bişey oluyor,isterseniz hafif bir ağrı kesici alabilirsiniz,bir de bu üç gün antibiyotik alıyorsunuz hepsi bu...
Üçüncü günün sonunda bandajlar açılıyor,ağlayabilirdim ki benim gördüğüm ödemli halim,MUHTEŞEM...Coskun Beyle konusan operasyondan vazgeçer ama sonuc;KUSURSUZ,doktor bey mutevaziliginden beklentiyi herzaman düşük tutuyor ama en ufak acabaniz varsa içinizde kesinlikle hiç olmazsa bir görüşmeye gidin derim...
Ayrıca guleryuzlu hemşiresi,samimi,sıcacık insanlardan oluşan ekibiyle terapi gibi gelicek bir ortam,inanın ne zamanınız ne de paranız boşa gidecek...
Herzaman duacinizim Coşkun BEY,çok teşekkürler..
 
Merhaba yapılan işlem iz bırakıyormu ? Görmek isterdim açıkçası .Burdan resim paylaşabilirmisiniz ? Tavsiyeye ek olarak resim paylaşmanız daha ikna edici olur diye düşünüyorum.
 
Arkadasim doktorun referans mektbumusun anlamadım :) insanlari bu kadar aptal yerine koymayın slim lipo ile ilgili bilgi vereceğine kafan karışmış doktoru anlatmisssin sanki evlendirme programı )))
 
Geri
Üst