k@c@k Yeni Üye Üye 16 Nisan 2008 #1 slm bana merhaba yokmu :yo:merhaba sitenizi bir kac gündür takip ediyorum hosuma gitti belki burada bende güzel dostluklar kurabilirim
:yo:merhaba sitenizi bir kac gündür takip ediyorum hosuma gitti belki burada bende güzel dostluklar kurabilirim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Nisan 2008 #2 Ce: slm bana merhaba yokmu hoşgeldin k@c@k.aramızda hoşça vakit geçirmen dileğiyle keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim
Ce: slm bana merhaba yokmu hoşgeldin k@c@k.aramızda hoşça vakit geçirmen dileğiyle keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim
seda_emir Yeni Üye Üye 16 Nisan 2008 #3 Ce: slm bana merhaba yokmu kacak h.g insallah dediğin gibi güzel dostluklar ediniriz görüşmek gilegiyle
Ce: slm bana merhaba yokmu kacak h.g insallah dediğin gibi güzel dostluklar ediniriz görüşmek gilegiyle
M Misafir Forum Okuru 17 Nisan 2008 #6 Ce: slm bana merhaba yokmu hoş geldin arkadaşım keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim
gulcem Yeni Üye Üye 17 Nisan 2008 #7 Ce: slm bana merhaba yokmu Hosgeldin,umarim mutlu olursun,tupbebek yaptirmissin,insallah olumlu sonuc alirsin.
Ce: slm bana merhaba yokmu Hosgeldin,umarim mutlu olursun,tupbebek yaptirmissin,insallah olumlu sonuc alirsin.