M Monera Forum Okuru 23 Haziran 2008 #2 Cevap: slm huhuu🙂 Ben senin yerine ekleyeyim Yasak😀 😛::f015::e112: + Bu çiçekler..=)
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #4 Cevap: slm huhuu🙂 hosgeldin yasak kendine köse acmissin öteki herseyde zamanla gelir cok basit baska yerde cicek resimmi gördün kopyala ekle bu kadar smillerinde kodlari var caht bölümunde kodlari aklinda bulundur herkese yazabilirsinn,umarim yardimci oldum canm,onun disinda burdayiz yardima ihtiyacin olursa söle bu cicek de sana hosgeldine. iyi keyif ve forumlarrrrrrr
Cevap: slm huhuu🙂 hosgeldin yasak kendine köse acmissin öteki herseyde zamanla gelir cok basit baska yerde cicek resimmi gördün kopyala ekle bu kadar smillerinde kodlari var caht bölümunde kodlari aklinda bulundur herkese yazabilirsinn,umarim yardimci oldum canm,onun disinda burdayiz yardima ihtiyacin olursa söle bu cicek de sana hosgeldine. iyi keyif ve forumlarrrrrrr
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #9 Cevap: slm huhuu🙂 canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım