Sofralarınız mis koksun...

M

Misafir

Forum Okuru
Sofralarınız mis koksun...
Sofralarınız mis koksun...
dek0297.jpg
Yaz güneşiyle parlayan sofralara yaz çiçeklerini davet edin. Bahçenizden toplayacağınız dallarla yaratıcılığınızı geliştirin; çiçeklerle sofralarınıza mis kokulu süsler yapın. Dört farklı düzenleme fikri yol göstersin.

Beyaz kumaş, peçete, pembe kağıtlar ve bir dal beyaz çiçekle sofranızda ışıltıyı yakalayabilirisiniz. Şık ve doğal bir süsleme için yemek hazırlığı bittikten sonra kısa bir süre ayırmanız yeterli. Düzenlemeniz bittikten sonra lezzet kadar görüntünün de akılda kalıcı olduğunu fark edeceksiniz.

Uzun: Dikdörtgen olarak katladığınız beyaz kumaş peçeteyi tabağın tam ortasına yerleştirin. Uzunca kestiğiniz renkli kağıdı beyaz peçete görünecek şekilde tabağınızı sarın. Beyaz çiçek dalını renkli kağıdın üzerine özenle yerleştirin.

Kare: Beyaz peçeteyi bu kez geniş bir kare şeklinde katlayın. Tabağınızı kaplasın. Renkli kağıdı da kat kat beyaz peçetenin üzerine yerleştirin ve son olarak üzerine çiçeği koyun.

Sarın: Önce peçeteyi, onun üzerine de renkli kağıdı minik bir dikdörtgen şeklinde sarın. Üzerine çiçeği yerleştirin ve ince beyaz kurdeleyle bağlayın. Yaptığınız ruloyu tabağınızın içine yerleştirin.

Farklılaştırma: Beyaz kumaş peçeteyi dikdörtgen formda katlayın. Pembe kağıdın bir tarafını beyaz peçetenin altına katlayın, diğer tarafını da tabağın üzerinden masaya doğru uzatın. Üzerine çiçeği yerleştirmeyi unutmayın. Aynı malzemeyle dört farklı şekilde masanıza ışıltı getirin.
 
Ce: Sofralarınız mis koksun...

ayy çok şık duryorrr.çok hoşuma gittii paylaşımın için saol canım..
 
Geri
Üst