Likapam
Paylaşımcı Melek
Evet canım o yüzden hayatına kaldığın yerden devam et olanları çıkar aklındanEvet abla yapılacak başka hiçbir şey kalmadı. Bütün doktorlarada yazdım sordum hepsi psikolojik diyor.
Evet canım o yüzden hayatına kaldığın yerden devam et olanları çıkar aklındanEvet abla yapılacak başka hiçbir şey kalmadı. Bütün doktorlarada yazdım sordum hepsi psikolojik diyor.
Haklısın ablam bir şekilde ikna olmam gerekiyor şu 5 ayı yaşamadım resmen. Sende durumlar nedir adet olmadın dimi?Evet canım o yüzden hayatına kaldığın yerden devam et olanları çıkar aklından
Evet canım o yüzden hayatına kaldığın yerden devam et olanları çıkar aklından
Bugün doktor tekrar ultrasonla baktı abla geçen haftada kan testi yaptırmıştım bugünde baktı kistin var gebelik yok dedi tam 19 hafta geçti üstünden artık tamamdır dimiEvet canım o yüzden hayatına kaldığın yerden devam et olanları çıkar aklından
Kesinlikle hamile değilsin dr söylemiş zatenBugün doktor tekrar ultrasonla baktı abla geçen haftada kan testi yaptırmıştım bugünde baktı kistin var gebelik yok dedi tam 19 hafta geçti üstünden artık tamamdır dimi