Sokak modasından külot pantolon kombinleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Sokak modasından külot pantolon kombinleri
Şimdi başlığı görenler külot pantolon da neymiş diyebilirler:D:D Aslın da pantolon modelinin ismi culottes ama kısaca bu tür pantolon modelleri külot pantolon olarak biliniyor.
Artık moda dünyasın da nostalji esintilerini görmeye iyice alıştığımızı söyleyebilirim. Külot pantolon modelleri de moda dünyasına 90 lı yılların esintisini getirerek bayanlara şık ve rahat bir duruş sergiliyor.

kısa pantolon etek kombinleri.JPG

90 lı yıllar da oldukça popüler olan pantolon etek modelleri günümüz modacıların tasarımları ile daha modernize bir hal alarak birçok marka ve giyim firmasının koleksiyonların da yerini alıyor.
Kısa sürede bayanların arasın da oldukça popüler olarak hızla yayılan kısa pantolon etek modelleri diz altı bir boy sergiliyor.

kulot pantolon kombini.JPG

Özellikle yaz ayları için oldukça rahat bir seçim olacak culottes pantolonlar şu sıralar araların da ünlülerin de bulunduğu birçok bayan tarafından sevilerek kullanılıyor.
pantolon etek kombinleri.JPG


Külot pantolon modellerinin nasıl kombinlenmesine gelince; ayakkabı seçimi olarak topuklu yada topuksuz tercih edebilirsiniz. Etek boyuyla bileğin kesişmemesi adına da bileği açıkta bırakan ayakkabı modelleri tercih etmeniz isabetli olacaktır.
Sizler için sokak modasından seçtiğim pantolon etek kombinlerini paylaşarak fikir edinmenize yardımcı olmak istiyorum. Bu görsel örnekler sayesin de eğer bu tür pantolon etek aldıysanız yada almayı düşünüyorsanız nasıl giymeniz konusun da bilgi edinebilirsiniz.
pantolon etek modası.JPG

pantolon etek modelleri.JPG

pantolon etek nasıl kombin edilir.JPG

sokak modası pantolon etek.JPG


TESETTÜR PANTOLON ETEK KOMBİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

MAKSİ ETEK MODELLERİ VE KOMBİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


KISA ABİYE MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 
Geri
Üst