Sol kasıkta ağrı ve batma yaşayanlar bu hamilelik mi ?
Benim birkaç gündür sol kasık ağrım ve bazen de batma oluyor. Göğüslerimde ağrı var. Bugün yemek ve nane kokusundan rahatsız oldum ve hafif baş dönmesi gibi bir sersemlik hissim oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yumurtlama zamanında da oluyormuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Beni aydınlatabilir misiniz lütfen.
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
Sol kasıkta ağrı ve batma yaşayanlar bu hamilelik mi ?
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.Benim birkaç gündür sol kasık ağrım ve bazen de batma oluyor. Göğüslerimde ağrı var. Bugün yemek ve nane kokusundan rahatsız oldum ve hafif baş dönmesi gibi bir sersemlik hissim oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yumurtlama zamanında da oluyormuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Beni aydınlatabilir misiniz lütfen.
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
Iyi günler hanımlar ben 13+1 günlük hamileym pazar günü sol tarafimda çok tuhaf ağrılar oluşuyordu sol tarafim sertlesiyordu sanki bıçak saklanıyor gibi oluyordu agri yüzünden nefesim daraliyordu agri geçene kadar hareket edemiyordum düne kadar sizce bunun nedeni nedir bebeğim iyi durumda mi lütfen yardımcı olurmusunuz
- Mavie
- Cevaplar: 5
- Forum: Sağlık Soru Cevap
hamilelikte kasık atması kasık atması atmalar nedir tedavisi
Kızlarr kasıkta pı pıt sekılde atmalar yasıyorumm bu hamılellık belırtrısı desemm bu sekılde bu hemen olmaz kııı haftaların gecmesı lazım bayaa ölee bılıyorum adet gunume 10 gun var neden olur bu atmalar bılenınız yada yasayanınız varmıı?
Kızlarr kasıkta pı pıt sekılde atmalar yasıyorumm bu hamılellık belırtrısı desemm bu sekılde bu hemen olmaz kııı haftaların gecmesı lazım bayaa ölee bılıyorum adet gunume 10 gun var neden olur bu atmalar bılenınız yada yasayanınız varmıı?
- papatya23
- Cevaplar: 17
- Forum: Hamilelik Belirtileri
Moderatör tarafında düzenlendi: