kızlar hamişş olanlar henüz bebişinin cinsiyeti çok küçük olduğu için belli olamayanlarrrr....
ya da kız ya da erkek bebiş için çalışma yapmak isteyenler...
bana doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak , son regl tarihinizi , ve kaç gündebir adet gördüğünüzü söleyin hemen cinsiyetini belirleyelim meleğinizin.....
arkadaslar bi cougunza yorum yapmaya gerek kalmamis cünki galiba dogum yapanlariniz olmus eger hala hamile iseniz veya bi baska hamileler varsa yazin ben elimden geldigince yardimci olmaya calisicam ama allahtan hayirlisini isteyin arkadaslar allah saglikli hayirli evlat versin kiz olmus erkek olmus hic önemli degil
kızlar hamişş olanlar henüz bebişinin cinsiyeti çok küçük olduğu için belli olamayanlarrrr....
ya da kız ya da erkek bebiş için çalışma yapmak isteyenler...
bana doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak , son regl tarihinizi , ve kaç gündebir adet gördüğünüzü söleyin hemen cinsiyetini belirleyelim meleğinizin.....
mrhb benim doğum tarihim 20.06.1983 son regl tarihim 03.06.2010 doktorum bi türlü karar veremiyo bebeğimin cinsiyetine 🙂 sizce nekızlar hamişş olanlar henüz bebişinin cinsiyeti çok küçük olduğu için belli olamayanlarrrr....
Ya da kız ya da erkek bebiş için çalışma yapmak isteyenler...
Bana doğum tarihinizi gün/ay/yıl olarak , son regl tarihinizi , ve kaç gündebir adet gördüğünüzü söleyin hemen cinsiyetini belirleyelim meleğinizin.....