Son Moda Ranza Modelleri ile Harika Genç Odaları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Son Moda Ranza Modelleri ile Harika Genç Odaları
Genç odası dekorasyonlarında ranza modelleri tercihinde bulunarak odalarda iki çocuk için yer açabilir; çocuklarınız için hem modern hem de daha derli toplu bir yatma alanı yaratmış olabilirsiniz. İki ayrı oda kullanmak yerine ranzalı yatak modeli tercihinde bulunarak genç odalarında çocuğunuzun ders çalışma ya da eşyalarını dilediği gibi yerleştirme konusunda daha çok alandan faydalanmasına rehber olabilirsiniz. Hazırladığım resim görsellerinden faydalanarak genç odası dekorasyonlarında hem düzenli hem de her ihtiyaca cevap veren alanları nasıl yaratabilirsiniz keşfetmiş olacaksınız. Siz de en moda ranza modellerinden faydalanarak genç odası dekorasyon değişimini yakalamaya ne dersiniz?

2015-ranzali-genc-odasi-modeli-Mjk4M.jpg


Yukarıdaki genç odası takımı kızlarınız için tercih edebileceğiniz harika bir genç odası olacaktır. Ranza modelinin alt kısmındaki çekmeceler kişisel ve çabuk ulaşılması gereken kişisel eşyalar için düşünülmüş olup kızlarınızın el altındaki eşyalarını koymasına rehberlik edecek alanlardır.


2015-ranzali-genc-odasi-takimi-NDA4M.jpg

Çilek Mobilya'nın tasarımı olan yukarıdaki modeli ise hem ahşap sıcaklığını odaya katmakta hem de fazla depolama alanı ve gardıroptaki ayna sayesinde çocuğunuzun odası için ekstra ayna arayışı içine girmesinin önüne geçmiş olur.



2015-Ranza-Modelleri.jpg

Son senelerde tasarlanan ranza modellerinde alt kısımda yer alan çekmece alanı çekilerek yedek yatak yerinin bu kısma yerleştirilmesine imkan tanımaktadır. Kuzeniniz ya da çok yakın arkadaşınız sizinle aynı evde kalmak istediği zaman birlikte hoş vakit geçirmek adına onu odanızda ağırlayabilirsiniz. Yedek yatak alanının size sunması ve yer kaplamayan toplama kolaylığı ile bu ekstra yatak da sizin bu genç odası dekorasyonlarını yapmayı planlamanıza yardımcı olmaktadır.
Bellona-Genç-Odası-Ranzalı-Takım.jpg
bellona-ranzalı-genç-odası-modelleri-ve-fiyatları.jpg

Kimi ranza modellerinde üst ranzaya çıkarken merdiven görünümünde dizayn edilmiş olan çekmeceler hem işlevsel hem de depolama alanının çok olmasına rehber olmaktadır. Hangi modeli seçeceğinizi düşünürken gençlerin eşyalarının ve kıyafetlerinin açıkta kalmaması düşüncesi ile böyle bir model tercihinde bulunabilirsiniz.


Cilek-Ranza-Modelleri-2015-25b9a.jpg
erkek_genc_odasi_modelleri_2016-4.jpg

Genç odalarında yer alacak olan genç odasında yer alan ranza çalışma masası, gardırop ve şifonyer gibi parçalar bütünlüğünün odada fazla yer kaplamaması açısından farklı şekilde toparlanabilirlik özelliği ile ranza modelleri tasarımları seneden seneye bizi şaşırtacak şekilde karşımıza çıkmaktadır. Yukarıdaki modeli incelerseniz alt ranza toparlandığı zaman ekstra geniş alan gencimize kalırken üst kısım çalışma masası şeklinde kullanılabilmektedir.



Genc-odasi-modelleri.jpg
Genç-odası-çalışma-masası-modelleri.jpg

2016 yılında modern görünümlü bir genç odası çocuğum için tercih edeceğim dekorasyon ürünleri arasında yer alacak diyorsanız yukarıdaki model bence harika. Şık görünümlü ranzası, farklı iki tonunu birbirini tamamlayıcılığı, çekmecelerin çokluğu, çalışma masasının fonksiyonelliği, kitaplık seçeneklerinin duvar dekorasyonunda farklılık yaratıyor olması bu genç odası takımı modelinin çekiciliği arttırmaktadır. Eminim farklı renkleri ile erkekler için olan modeli de vardır. Bir an önce bu ürüne sahip olmaya ne dersiniz?


genç-odası-farklı-ranza.jpg
Genç-Odası-Ranza-Modeller-1.jpg
ptatik-oda-genc-odasi-ranza.jpg
ranzalı-genç-odası-modelleri-ve-fiyatları.jpg
 
Geri
Üst