»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Ocak 2010 #12 Bence hicte abartili degiller 🙂 Insan hayatinda bir kere evleniyor, ve acik sacli olan bayanlarinki abartiya kacmiyorsa, tesettürlü olan bayanlarda biraz gösterisli olabilirler.. 🙂🙂 Cok gzller 🙂🙂
Bence hicte abartili degiller 🙂 Insan hayatinda bir kere evleniyor, ve acik sacli olan bayanlarinki abartiya kacmiyorsa, tesettürlü olan bayanlarda biraz gösterisli olabilirler.. 🙂🙂 Cok gzller 🙂🙂
S sosyal kelebek Yeni Üye Üye 7 Eylül 2010 #13 bende kapalıyım ama çok çok abartılar sade her zaman şıktır paylaşım için teşekkürler
elfce Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #14 su.ay' Alıntı: güzel ama daha sade daha şık olabilir. bende kapalıyım ama ben daha sade düşünürüm. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bende kapalıyım ama gelin modellerınde o kadar araştırmama rağmen güzel model bulamadım.. bu arada paylaşımın için teşekkürler 🙂
su.ay' Alıntı: güzel ama daha sade daha şık olabilir. bende kapalıyım ama ben daha sade düşünürüm. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bende kapalıyım ama gelin modellerınde o kadar araştırmama rağmen güzel model bulamadım.. bu arada paylaşımın için teşekkürler 🙂