Son trend Aleyna Tilki Pijaması

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Son trend Aleyna Tilki Pijaması
aleyna tilki pijaması, aleyna tilki pijaması modelleri, aleyna tilki pijaması asos ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Genç yaşına rağlen kısa sürede büyük bir şöhret yakalayan Aleyna Tilki, son parçası "Sen Olsan Bari" ile büyük bir çıkış yakalayarak dillerden düşmeyen bir parçaya imza atmış oldu.

ŞYaptığı müzik ve söylediği şarkıların yanısıra açıklamaları, giyim tarzı ve hareketleri ile de ara sıra büyük tepki yada ilgi çeken Aleyna Tilki, giyim tarzı ile de hayranlarının büyük takibini kazanıyor.

Geçtiğimiz günler de üzerin de bir pijama ile görüntülenen Aleyna Tilki, soranlara rahat kıyafetleri sevdiğini ve ruh haline göre giyindiğini açıklamıştı.


1.jpg


Ev ortamın da giydiği rahat kıyafetleri sokakta da giyerek rahat etmek istediğini söyleyen Aleyna Tilki. giydiği pijamanın çok yakın da moda bile olacağını söylemişti..

Evet genç pop sanatçısı çok haklı çıktı ve şu an pazarlarda Aleyna Tilki pijaması yok satıyor:)


3.jpg

2.jpg


Sizde hem moda olsun hemde rahat olsun diyenlerdenseniz vakit kaybetmeden hatta modası geçmeden bir Aleyna Tilki pijaması satın almaya bakın... Moda bu belli mi olur yarın bir gün neyin moda olacağını kim bilebilir ki:D:D
 
şarkıları güzel olabilir ama nedense bu kıza bir türlü ısınamadım sempati duyamadım ama benim kızım aleyna tilki müziklerinde çok eğleniyor ve ezbere biliyor bu pijama ile çıkmasıda hoş değil tamam rahat olabilir böyle ifade etsede sonuçta pijama ev ortamın da hatta yatak odasınde yatmak için giyilen bir giysidir bir misafirimiz yada tanıdık biri bile gelse pijamayla karşısına çıkmayız biz böyle gördük büyüdük yanlışmıyım arkadaşlar.. yaşına veriyorum ama etrafındakilerde onu yanlış yönlendiriyor bazen de acıyorum sonuçta yaşı çok genç umarım genç yaşta şöhret onu yıpratmaz
 
süpermişş bende çok çılgın giyimi seviyorum aleyna tilki pijamasını geçen sosyete pazarında görmüştüm hakkaten bu isimle satıyorlar ilk resimde üstünde bulunan peluş tarzı sabahlıktan bende aldım bu sene tüylü saçaklı ceketler montlar oldukça moda özellikle renkli olan ceketleri genç kızlar çok tutuyor benden söylemesi modanın geresinde kalmamak için sizde bir an önce alabilirsiniz. ama evde kesinlikle rahatıma çok düşkünüm gündüz bile neredeyse tüm gün pijamayla dolaşırım en rahatı bu valla
 
Geri
Üst