SORU: Östrojen içeren bitkiler hangileri

S

Sanem<>

Forum Okuru
SORU: Östrojen içeren bitkiler hangileri
Östrojen içeren bitkiler hangileri doğal tedavi yolları

Selam

Geçen hafta jinekolog doktora gittim birkaç test yaptılar test sonucunda östrojen hormonu düşük olduğunu söyledi. Yarın başka testlerde yapacaklar östrojen hormonunu yükseltmek için neler yapabilirim bitkisel kürler varmı hangi besinlerde östrojen hormonu vardır hangi besinleri tüketmeliyiz ki östrojen hormonu mu yükselteyim. doğal bitkisel bir kür önerirmisiniz östrojen hormonunu yükseltmek için bitkisel bir tedavi yöntemi kızlardan bekliyorum
 
Merhaba

Bu çok önemli hormon bizim ürüner sistemi ve üreme sistemlerini düzenlerler , metabolizmayı korur. östrojen hormonunun düşmesi çeşitli rahatsızlıklara sebep olur.

Genelde östrojen hormonu beslenme yetersizliğinden doğum kontrol haplarından kronik böbrek rahatsızlığından gibi nedenlerden düşebilir.

Östrojen hormonunun düşmesi de birçok hastalığa sebep olabilir En başta meme kanseri saç dökülmesi düzensiz adet kanamaları gibi hastalıklara sebep olabilir.

Östrojen hormonunu hangi gıdalardan alabilirim diye sormuşsun badem fındık fıstık keten tohumu son kuru kayısı hurma kuru erik nohut bezelye soya fasulyesi çilek maydanoz sarımsak rezene brokoli şeftali gibi besinler östrojen hormonunu arttırır.

Östrojen hormonu arttıran bitkileri aşağıdaki ligde bulabilirsin

 
Geri
Üst