Sorunummm Varr..!!!!!

rumebega12

Banned
Sorunummm Varr..!!!!!
sLm kızlarr...!!

Size bişey danışmak istiyorum.Ben 13 yaşındayım..Ailemle sorunlarım oluyor.Bu yüzden onlardan uzak olmaya çalışıyorum.Bunun için çalışmak istiyorum.Ama yaşım çok küçük..Mesela yaşıma uygun hangi işler var???

:tik: :raila: ipatla

bu yasında ailenle sorunların olması cok normal canım ergenliktesin aynı seyler banada oldu mesela annem sürekli gittiğim yerde dakkada bir arardı ve ben cok sinirlenirdim zamanla bunları aştım.anne baba bu merak ediyor.yapman gereken bu dönemi cok rahat atlatabilmen icin yararlı olacaksa tabi..mesela onların sesini duymak istemiyomusun? al bir kitap okuu zaten ona dalarsın sesleri duymazsın 🙂 calısmak istiyorsan bir bayan kuaförüne gidebilirsin biseyler ögrenmek istiyorum diyebilirsin.belki şansına yanıan cagırır seni.

herkez bir dönem ailesiyle sorun yaşadı bende yaşadımm ne mi yaptım? kendimi kitaba müziğe verdim asla çalışmak istemedim daha cok küçüksünn etrafta seni saracak kadar büyük bir dünya varrr bence ailenin yanında atlat bu dönemii calışmanı acıkcası senden büyük bir abla olrakta istemem tabi bu hayat senin çizecegin yol da senin kib cnm...

Geri