Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sperm ortalama hızı kaç olmalı hızını nasıl artırabilirim?
Sperm ortalama hızı kaç olmalı hızını nasıl artırabilirim?
Sperm ortalama hızı kaç olmalı melek kadınlar kulübü sperm ortalama hızı forum'da.
Melekler mekanı sakinleri ben hakan yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz. İlişkide ya da herhangi bir cinsel sorun yaşamıyorum ama ne zaman çocuk istemeye kalktik doktora gittik ve sperm hızı çok yavaş olduğu söylendi. Sperm ortama hızı kaç olmalı ve hızı nasıl artırılır bunun ve sperm hızı artınca çocuk sahibi olabilir miyiz? Bunları merak ediyorum?
Merhabalar
Elbette sperm hızı hareketliliği az olması sayısı filan hepsi kısırlık üzerinde birer etmen. Sizin sorununuz sperm hızı ile alakalı ve burada doktorunuz da mutlaka ilaç tedavisine başlamıştır diye düşünüyorum bunu yazmamissiniz ama. Bu konuda keçiboynuzu kurunun büyük faydası var ama doktorunuzun da verdiği ilaçları bırakmayın lütfen. Bunun yanında hızını artırıyor mu bilmiyorum ama sayısını artıran incir kürü var. Denenmiş doğal yöntemler bunlar. Sizin sorunuza gelecek olursak tabi bu konuda bilgisi olmayanlar da bilgilensinler diye sperm ortalama hızı kac olmalı?
Dünya sağlık örgütünün bu konuda incelemeleri bulunmakta. Normal bir sperm testinde spermlerin sayısı örnekte 39 milyon bu ml de 15 milyon, ileri hareketlilik %32, yani şöyle de söyleyebiliriz sperm konsantrasyonunun 15 milyon bölü mililitre ve bunun üzerinde olması gerekir. Sperm hareketlilik oranı ise %31 üzerinde olması beklenir ortalamaya göre. Ama şu etmenlere de dikkat etmek gerekiyor deniyor. Sperm testi verilme anı zamanı çok önemli. Stresli bir ortamda verilen sperm testi mutlaka tekrar edilmeli deniyor.
Dilerseniz hemen konu ile alakalı olduğu için paylasmak istedim sizinle. "Sperm testi sonucu nasıl olmalıdır" buradan da ölçüm yapabilirsiniz yorum yapabilirsiniz yorumları okuyabilirsiniz.