Sperm sayısını arttıran kür burada

G

Gizem<<<

Forum Okuru
Sperm sayısını arttıran kür burada
Sperm sayısını arttıran kür bitkisel doğal mucize burada

Merhaba

Uzun süredir eşimle çocuk sahibi olmak istiyorduk fakat olamadık en son da doktora gitmeye karar verdik. Doktorlar muayene ettiler eşimde muayene oldu ben rahim filmi de çekildim rahminde miyom çıktı ameliyat oldum. Eşimde de sperm sayınız az dediler yani canlı sperm sayısının ortalama değerden az olduğunu söylediler bunun için doktor tavsiyelerde bulunmuş eşime birkaç da ilaç vermiş. Ben ayrıca bitkisel bir kür olduğunu düşünüyorum bunu uygulamak istiyorum. Eşim olur onu da yaparız onu da uygularız dedi sperm sayılarını artırmak için bitkisel bir kür var mı ne önerirsiniz
 
Merhaba

Rahim filmi çekilip miyom ameliyatı olduktan sonra sizin hamile kalmak için bir probleminizin kalmadığını anlıyorum. Sanırım eşinizin şu anda sperm sayısını arttırmak gibi bir sıkıntınız var. Bunun için çeşitli kürler var . Bunlardan size en uygun olanını seçip uygulayabilirsiniz. Sperm sayılarını arttıran meyveler bitkiler sebzeler var bu dönemde bunları da seçerek eşinizin yemesinde önemli.

Çeşitli meyveler var dedim bunların en başında çok bilinmez ama çilek sperm sayısını arttırır . Avakado hem seks hormonlarının üretimini hızlandırır hem de sperm sayılarını arttırır haftada 3 kez yiyebilirsiniz . Zencefil hem ereksiyon problemi çözer hem de sperm sayılarını arttırır .Domates A vitamini bakımından zengindir bu da sperm sayılarının artmasına sebep olur.

Aşağıda vereceğim linktlerde çeşitli kürler var . Bunları inceleyerek uygulayabilirsiniz. En başta İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği kürü Keçiboynuzu kürünü uygulamanızda fayda var.



 
Geri
Üst