Stajyer ehliyet şartları neler arkadaşlarım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ehliyetli ehliyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

ehliyetli ehliyet

Forum Okuru
Stajyer ehliyet şartları neler arkadaşlarım ?

Stajyer ehliyet şartları neler stajyer ehliyeti alırken neler isteniyor ?

Öncelikle kızlar herkese selamlar olsun. Bu stajyer ehliyet gerçekten çıktı mı ? Ben 17 yaşındayım babam yazın sana araba alacam diyor ama ben hiç ama hiç bir şey bilmiyorum. Babamın annemin yanındayken ne görüyorsam o muhtemelen otomatik araba alacaklar. Stajyer ehliyet alınıyormuş stajyer ehliyet alacağım ben de kısmet olur ise kursa gidip. Şimdi bunun şartları neler 18 yaşını dolduracak mıyım tam olarak neler istiyorlar kızlar ?

images (13).jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Ehliyet almak herkes icin heyecan verici bir durum olsa gerek. Stajyer sürücü de yani aday sürücü diye adlandırılıyor bu kavram Karayolları Trafik Yönetmeliği ile 2016 yılında hayatımıza girmiştir. Siz şimdi sürücü olmak istiyorsunuz sürücü kursunda eğitim aldıktan sonra başarılı bir şekilde ehliyet aldıklarında ehliyet türüne stajyer ehliyet adı verilir. Aslında stajyer ehliyet sistemi şu şekilde daha iyi anlaşılır. Sürücü adayı 2 yıl boyunca 75 ceza puanına ulaşmaması gerekiyor eğer bu cezaya ulaşırsa ehliyetine el konuluyor. Stajyer ehliyet sahipleri kendi başlarına araba kullanabilir şehirler arası araba kullanabilir. Eğer iptal olursa ehliyet yeniden bir kursa kayıt olup psikoteknik raporu alması gerekir.

Stajyer ehliyet nedir daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. "Stajyer ehliyet nedir" ayrıntılar aşağıdaki linkte.

Geri