Stüdyo daire dekorasyonlarında yeni trend uygulamalar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Stüdyo daire dekorasyonlarında yeni trend uygulamalar
Stüdyo daire dekorasyonları kişilerin tercihleri ve zevkleri ile doğru orantılı olacak şekilde gerçekleştirilen görünümler için gerekli alan zenginliğini sunmaktadır. Yalnız yaşayan kişiler yaşam alanı oluştururken mutfak, oturma odası ve çalışma odası gibi alan bütünlüğü ile görünümde beklediklerini bulabilecekleri dekorasyonları gerçekleştirebilmektedirler.

14447399630.19748800.jpg


Yalnız yaşayan biriyseniz size ideal olacak bir stüdyo daire dekoru için mobilya, mutfak görünümü ve küçük ama şık bir salon görünümü için önerilerim olan resim galerisindeki fikirlerden faydalanma tercihinde bulunabilirsiniz.

loft-stili-studyo-daire-dekorasyonu.jpg


Küçük stüdyo daire dekorasyonlar zaman zaman dekorasyonda o kadar etkili bir şekilde gerçekleştiriliyor ki bir çok kişinin imrenebildiği görünümleri verebiliyor. Duvardaki tablodan, modern görünümlü halıdan, mutfaktaki bar tabureleri ile oluşturulan yemek alanından ya da lüks görünümlü yaşam ünitesinden yana gerçekleştirilen seçeneklerle siz de 2017 en güzel stüdyo daire dekoru gerçekleştirebilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

StudyoDaireDekorasyonu25.jpg
Stüdyo-Daire-Tasarımları-1.jpg
stüdyo-ev-mutfagi.jpg
 
Geri
Üst