K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #1 Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Suan icinizden ne yapmak geliyor???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #2 Ce: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Birşeyleri kırmak ve ortalığı yıkmak...
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #3 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? sevgilimle gezmek isterdiim yada tv karşısına geçip abur cubur atıştırmakk..ooffff maaleseff işteyiimmm...
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? sevgilimle gezmek isterdiim yada tv karşısına geçip abur cubur atıştırmakk..ooffff maaleseff işteyiimmm...
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #4 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Dışarı çıkmak ...😛
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #6 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? askımın yanımda olması onla bir yerlere gitmek o olmayınca hiç birseyin anlamı yok zaten
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? askımın yanımda olması onla bir yerlere gitmek o olmayınca hiç birseyin anlamı yok zaten
maviboncuk Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #7 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? denize girmek isterdim ....
karçiçeği Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #8 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Havalar beni çok etkiliyor sürekli yorgun ve halsiz olduğum için uyumak istiyorum🙁
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Havalar beni çok etkiliyor sürekli yorgun ve halsiz olduğum için uyumak istiyorum🙁
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #9 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? şu ana cıktım yemek yemek geliyo ama ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum😀 başkası yapması lazım getirse şöle ahhh ahhhh
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? şu ana cıktım yemek yemek geliyo ama ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum😀 başkası yapması lazım getirse şöle ahhh ahhhh
gönülll Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #10 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? eLMAdAĞ ına çıkıp Ankara manzarasını izlemek istiyorum