Şubat 'ta anne olacağım:)

oo gözünaydın canım maşallah fıstığa kilosu gayet iyi umarım hep böyle uslu devam eder minik cadılar🙂

canım şimdi kızını kucağına almışssındır.inşallah herşey çook güzel geçmiştir.çook tebrik ederim.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.gelişmelerden yine bizi haberdar et canım.

Hadi bakalim kizlarrrrrr...
27-01-2011 13.38 Normal dogum oldu🙂)))) Siradakiler insallah hepinizde saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza🙂))
canım çook tebrik ederim.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı da bizlere inşallah .)

oy maşallah canım senide çook tebrik ederim.rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı bizlere🙂

Canım gözünüz aydın çok sevindim çok şükür sende kurtuldun Rabbim bebişinizi bağışlasın darısı diğer hamişlere🙂[/B]

Tesekkurler kizlar...

27-01-2011 13.38 Normal dogum oldu🙂)))) Siradakiler insallah hepinizde saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza🙂))
lalecimm tebrikler cnm maşallah ne güzel normalde doğmuş yaa nasıldı doğum bende istiyorum aam biyandan da korkuyorum ikisinden de hayırlısı olsun inş sağlıkla büyüsün bebişin darısı bize cnm
anammmmmmmmmm carizmam kısss doğurdunmu bacım anlamıştım ama iki topiktede görmeyince dedim bu doğurdu kesin h
cnm sağlıkla büyüt kızını inş maş kilosuda süper bence
doğum nasıldı anlat hadi ya merak ediyom çok

tatlıcadım haberlerini bekliyommm

Canımmm inanamıyorummmm

Rabbim sana hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhh, allah yar ve yardımcın olsun tatlım. Hadi ne güzel kavuşuyorsun asyana 🙂
Dualarım seninle.

sagolun kızlarrr....

tebrık ederım lalecım aramızda bır gun var🙂
canım sagol.....darısı sızın basınıza ınsallah.

gozunuzyadın canım allah annelı babalı buyutsun ınsallah.....

selam kızlar evımıze geldık bız....asyacım evıne geldı....28.01.2011 saat öglen 11.25 de 3.80 gr,50 cm uzunlugunda dunyaya geldı asya.....
suan tek sıkıntımız sütüm yok gelmıyor....ama kızım hırsla alıyor sagolsun aferın ona ınsallah gelıcek allahın ıznıyle süt fabrıkam calıscak......bızden haberler sımdılık bukadar en kısa zamanda ayrıntılı halıyle yazarım.....darısı dıger arkadaslarıma.....

AaAa Kıs sendemi doğurdun maşallah maşallah Allah analı babalı büyütbüt canım🙂

Şubat annelerinin bebişleri acele ederek ocak bebişleri oldular hadi bakalım darısı diğer hamişlerimize 🙂

Cok sevindim canim Allah uzun omur saglik mutluluk versin..Bir omur sana bagislasin insallah...Sutun zaten 3 gunde falan ancak gelir..sen emzirmeye devam et..