Şubat 'ta anne olacağım:)

Nasil olsa yasaman gereken bir sanci olmasi gereken bir dogum🙂 Biran once Allahin yardimiyla kurtulursun insallah...Yazarsin hemen guzel haberlerini🙂

canım çok saol duan için
Rabbim seninde yardımcın olsun bende çatı muayenesinden çok korkuyorum ya belkide yapmaz doktorum doğum sancıları başlayınca yapar ufff haftaya konuşucam tam detaylı bakalım eğer sezeryan derse o olcak hayırlısı olsun yeterki öpüyorum seni ve oğluşunu grşz cnm

tatlıcadım sana bissürü şey yazdım ama hiçbirinde bana cevap vermemişsin çok üzüldüm herkese yazmışsın bi ben yokum içlerinde 🙁🙁🙁
bişi mi oldu cnm yaa

Hadi bakalim kizlarrrrrr...
27-01-2011 13.38 Normal dogum oldu🙂)))) Siradakiler insallah hepinizde saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza🙂))

Kızlar gözünüz aydın...Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah bebişlerinizi...
Lale maşallah oğluşun çok şeker...Carizma kaçırma Lale'nin oğluşunu hemen senin kızla beşik kertmesi yapalım

nurcum canım ne sorun olcak kısaca yazıp cıktım hep vakı kısıtlı olunca neeye ne yazdım ınan bakamadım bıle neolur yanlıs dusunme yazıcam sımdı herseyı.....

Tatlı cadım, lale, carizma hepinizi yürekten kutlarım çok şükür melekleriniz gelmiş. allah onlara sağlık dolu uzun ömürler versin inşallah.
öpüyorum sizi taze anneler 🙂