Şubat 'ta anne olacağım:)

efecıgım gıbısını bulmusum daha ne?canım benım.....hep ılk cocougum erkek olsun dıye dusunurdum ısterdım.....belkı oyuzden erkeklere daha bır hayranım.....

Bende erkek veya kiz diye bi secim yok ama.. iki cocugumda erkek oldugu icin gozum genelde erkeklerde daha cok ilgimi cekiyo..birincide farketmiyodu erkek yada kiz olmasi.. ama ikincide erkek olmasi icin cok dua ettim🙂

efecıgım gıbısını bulmusum daha ne?canım benım.....hep ılk cocougum erkek olsun dıye dusunurdum ısterdım.....belkı oyuzden erkeklere daha bır hayranım.....

Bende erkek veya kiz diye bi secim yok ama.. iki cocugumda erkek oldugu icin gozum genelde erkeklerde daha cok ilgimi cekiyo..birincide farketmiyodu erkek yada kiz olmasi.. ama ikincide erkek olmasi icin cok dua ettim🙂
benım ıstememın sebebı ben tek kızım aılemde ve buyugum oyuzden ıcımden gecen erkektı...cunku kızların buyuk olması bazen zor oluyor bunun arada da olsa zrolugunu yasadım hanı agbının olması baska bısey bence....
ne guzel allah gonlune gore vermıs canım.....

nasılsın lalecım?nasıl gıdıyor hamılelık?
Hamilelik simdiye kadar iyiydi. sorunum yoktu.. ama 28.hafta baslamasiyla birlikte benimde pilim bitti galiba. yurumekte zorlaniyorum.. oturamiyorum..tansiyonum surekli dusuyo🙂 kocam bile sokta niye birden bu kadar agirlastin diyo sanki dogurdum dogurucam havasindayim... seninki nasil giidiyo.. ilk cocukta daha zor oluyo genelde.

benım ıstememın sebebı ben tek kızım aılemde ve buyugum oyuzden ıcımden gecen erkektı...cunku kızların buyuk olması bazen zor oluyor bunun arada da olsa zrolugunu yasadım hanı agbının olması baska bısey bence....
ne guzel allah gonlune gore vermıs canım.....
cnm bnm kusura bakma ya geçen sen soru sormuşsun bende geçmişi okuyodum cevabı yazdığımda çıkmısın tatlım
resmi sormusun onu önceden koymuştum cinsiyeti bilmeden önce🙂ben ilk testi yaptığım gün hatırlıyomusun sen demiştin illa yap die vee iiiki snei dinlemişim 🙂 arkadaşım işte o gün kan vermeye giderken bian içimden erkek geçmişti sonrada o his kuvvetli bi şekilde debvam etmişti Rabbim eli ayğı düzgün hayırlı evlatlar versin en öenmlsi o tabi ama evlenmeden öncede erkek bebekelre karşı daha bi ilgim vardı nedenseee🙂🙂 Allah kalbimizdekini hakkımızıda hayırlı eylesin cnm bebişlerimize eşlerimize bize sağlık versin hep birliktee

Hamilelik simdiye kadar iyiydi. sorunum yoktu.. ama 28.hafta baslamasiyla birlikte benimde pilim bitti galiba. yurumekte zorlaniyorum.. oturamiyorum..tansiyonum surekli dusuyo🙂 kocam bile sokta niye birden bu kadar agirlastin diyo sanki dogurdum dogurucam havasindayim... seninki nasil giidiyo.. ilk cocukta daha zor oluyo genelde.
benım normal canım ya yanı her olması gereken hamılelık duurmlarını az da olsa yasıyorum,uyku sorunum var benım hala....gogus agrısı devam edıyor yanı gece agrıyla sureklı uyanıyorum.....yurume konusuna gelınce hızlı yuryorum tam tersıne ama oturp kalkarken hanı agırım bende.....bunlar artık olması gerekenler galıba bılmıyorum senın efede nasıldı hamılelıgın sımdıkıyle farklılık cok mu ama herlade bır 5 sene ıkıncı cocugu dusunmeyecegım🙂

Geri