Şubat 'ta anne olacağım:)

aman yıyın yemegınızı oglusun ac kalmasın benımkı acıktımı ıceede teror estırıyor🙂
mrs.m
spınal sezeryanla dogum yapmıs canım 3500agırlıgında...masallahı varmıs cok tatlı dıyodu telefonda sorma guldum cok ıyılermıs bugun cıkarlar galıba hastaneden.....
Guzel ısım muhammmed eymen adıyla saglıklı yasasın ınsalahh canım

Aminnn... saglikla dogsunlar insallahh... benim bidaki randevu persembe ama artik ultrason yok bana, 🙁(( kilosunu dogumda ögrencem galiba.....

ne cabuk cikiyorrrrrrrr kizzz...... bidaha konusursan cookkkk slm ve tebrik ettigimi söyle....
masallahhh 3500 tam ideal kilo... ay ne güzelyaaaa dogumlarrr basladiii....

Spinal sezeryan???? neki??

Aminnn... saglikla dogsunlar insallahh... benim bidaki randevu persembe ama artik ultrason yok bana, 🙁(( kilosunu dogumda ögrencem galiba.....
emınecım senınle konustuk ku bılmıyorum ama hazırlıklar bıttımı?bırde sen asel'e oda mı hazırladın?takım aldınızmı yanı yada neler aldın?bırde canta hazırladınmı?bırde bebek bakım urunlerınden ( berranurcum da konus acmıstı bunla ılgılı)hangısını aqldın?bübchen sıızn oraların malı nasıl kalıtelı mı ablan ne kullanıyor mesela bılgı ver bakayım 🙂

ne cabuk cikiyorrrrrrrr kizzz...... bidaha konusursan cookkkk slm ve tebrik ettigimi söyle....
masallahhh 3500 tam ideal kilo... ay ne güzelyaaaa dogumlarrr basladiii....

Spinal sezeryan???? neki??
tamam soylerım canm...spınal de sezeryanın kolay yontemlerınden bırı ıgne vuuryorlar bel yada omurılıktı sanırım googleden bakalbılrısın tam hatırlayamadım oyle ıste bebısı anında goruyorsun ama.....hıssız bır sezeryan yanı.....bana dedı kı cok rahattı sende olursa bunu sec dedı okadar memnun kalmıs yanı....

kızlarrr ben cıkıyorum sıte duzelınce gırerım yıne arada sohbetlerımızı devam ettrıelım burda olurmu dıger topık uctu cunku🙂ınsan rahatlıyor gercekten burda konusunca.....gorusuruz kızlarrrr

canim kiyafet konusunda hazirlik coktan bitti.... ama yine ordan burdan simdiden hediyeler geliyor 🙂

odaya gelince... ayri oda yapmadim kendi odam baya büyük zaten.... takimda almadim... burdaki oda takimlarinin dolaplari kulani$siz oluyor... zaten yatak odama özel dolap yaptirmistim baya büyük... orayi ayarladik.... be$ik ablam hediye aldi.... Karyola annemgil aldi.... bi tek alt degistirme masasi eksik.... Hepsi beyaz.... tek eksiyim duvarlar, pembe olcak ama boyami, kagitmi karar veremedim.... Cantayi bu hafta hazirlicaktim ama buralar cok soguk ve kar var... bi kac eksiyim var cikamiyorum carsiya... hafta sonu insallah cikarsam alisverise cantayida hazirlicam.... bebek bakim ürünlerine izine cikinca almayi düsünüyorum.. vee büyük bi ihtimal Bübchen alcam... zaten kendimede kullaniyordum 🙂 ablamda bübchen, penaten, hipp ne bulursa kullaniyor 🙂.... bide bebek arabasi alcamm... ondanda 3 tane buldum, ücünden birini alcam... eksikleri izine cikinca alirsin diyorlar.... evde canim sIKIlirmis....

eee siz ne yaptiniz???? tam benim konum ALISVERIS

aaa evet biliyorum... burda artik tek bu yöntemle yapiyorlar... PDA diye geciyor burda normal dogumdada sanci cok olursa vuruyorlar......