kızlarrr ben cıkıyorum sıte duzelınce gırerım yıne arada sohbetlerımızı devam ettrıelım burda olurmu dıger topık uctu cunku🙂ınsan rahatlıyor gercekten burda konusunca.....gorusuruz kızlarrrr
oyy anneciimmm ne bu telaş böyle insanları anlamıyorum yaww benim annem de tutturdu erken doğuracan diye şimdi adım atmaya korkar oldum🙂 yok kardeşim sancı falan ısrar etmeyin 30.haftada doğurmak istemiyorum alla allaa
sorma bende bekledım ıste bu zamana kadar bu hafta hem oda takımına bakacagız hemde dıger hazırlıkları tamamlayacagız,daha yenı baslıyoruz dıyebılırım kı gecen hemsıre dogum cantan hazır mı dıye sorunca tırstım bıraz anneme dedım hemen halledelım bıtsın tek cocugun gelmesıne kalsın ıs dedımcanim kiyafet konusunda hazirlik coktan bitti.... ama yine ordan burdan simdiden hediyeler geliyor 🙂
odaya gelince... ayri oda yapmadim kendi odam baya büyük zaten.... takimda almadim... burdaki oda takimlarinin dolaplari kulani$siz oluyor... zaten yatak odama özel dolap yaptirmistim baya büyük... orayi ayarladik.... be$ik ablam hediye aldi.... Karyola annemgil aldi.... bi tek alt degistirme masasi eksik.... Hepsi beyaz.... tek eksiyim duvarlar, pembe olcak ama boyami, kagitmi karar veremedim.... Cantayi bu hafta hazirlicaktim ama buralar cok soguk ve kar var... bi kac eksiyim var cikamiyorum carsiya... hafta sonu insallah cikarsam alisverise cantayida hazirlicam.... bebek bakim ürünlerine izine cikinca almayi düsünüyorum.. vee büyük bi ihtimal Bübchen alcam... zaten kendimede kullaniyordum 🙂 ablamda bübchen, penaten, hipp ne bulursa kullaniyor 🙂.... bide bebek arabasi alcamm... ondanda 3 tane buldum, ücünden birini alcam... eksikleri izine cikinca alirsin diyorlar.... evde canim sIKIlirmis....
eee siz ne yaptiniz???? tam benim konum ALISVERIS
masllah DOGA 'ya annesı...... evet gunler gecmıyor hakkaten son aylar ya bende farkındayım......ohoo bi gün ortada yoktum mercimek topiğini geçmiş topiğimiz valla sohbet geçmişini okuyamadım bıraktım yarıda maşallah hamişlerime🙂 az önce dr.dan geldik kızlar cuma itibariyle 31. haftamıza giriyoruz küçük cadım gayet iyi 1500 gr olmuş bundan sonra sıklaşacak tabii kontrollerimiz aşı olayını da hallettim attım kafamdan bu arada bi dahaki kontrole kadar nasıl dayanıcaz bilmiyorum her usg de biraz daha büyüdüğünü görmek öyle güzel ki... karnımdan çıkarıp ısırmak istiyorum heryerini son 7 hafta geri sayıma devam🙂
masllah DOGA 'ya annesı...... evet gunler gecmıyor hakkaten son aylar ya bende farkındayım......
evet canım sagol ortalama bır lıste cıkardım ama gıysı,bakım urunlerı,battanıye olarak alcaz sımdı...besıgını yanı park yatak yada bambu besık alıncak.....oda takımına bakıcaz ınsallah bu haftasonu onuda hallettık mı dedıgın gıbı temızlemeye dusuyor kalan iş......arkadasım var yenı dogum yaptı ve dedıkı askılı olan zıbınlar varmıs bıkac tanede ondan al dedı hanı ılerkı aylarda kıyafetının altına atlet nıyetıne gıydırmek ıcın......tam alacagım seylerı yazmıssın canım benım sagol aklına gelen olursa yaz yıne......bende yazarım alınca.....cnm yeni annelere sormuşsun ebnde aldıklarımı yaziim sana fikir olur belki
*11li hastane çıkışı
*5li hastane çıkışı
4 adet 0-3ay çıtçıtlı uzun kol badi(ama daha almam gerek )
3 adet kısa kol çıtçıtlı badi(3-6ay)
2 tane tek altlar ayaklı(0-3ay)
2 tane kadife tulum (0-3 ay 3-6 ay)
1 örgü battaniye
1 polar battaniye
1 penye battaniye
alt açma seti
banyo havlusu başlıklı
henüz bakım ürünleri banyo ürünleri bebek arabası oto koltuğu beslenme ürünleri yok tatlım onlarıda aralık sonu gibi tamamlayayım diyorum ocaktada çanta hazırlarım nişallah Rabbim o günleri göstersinde hayırlısyla yaa cidden geçmiyo vakit sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?