cnm içine viskolex yatak aldık havalıymış onlar allah korusun boğulmayı falan önlüyomuş
kesinlikle onu önerdiler bide eşimin arkadaşı doktor oda ondan almamamızı tavsiye etti almıştık zaten 🙂 annem uyku setinide almış cnm çünkü onların kenarlarını kapatmak gerekiyomuş uyku setinin o parçasıda içinde oluyomuş park yataklar için özel
tatlı cadım sende bi araştır gel haber ver bakalım başka bi alternatifimiz daha olabilir mi? park yatak fikri bana da sıcak geliyo gidip bakıcam bende önümüzdeki ay ama büyük ihtimal onlardan alıcam bende. berranur canım bu arada aşı için şimdiden geçmiş olsun iyi düşün diyorum🙂 ben dün oldum ilk kez, tabii 20 li haftalarda vurulması gereken ilk dozu da vurdurmadığım için dün gittiğimde 2 doz vurdular sonuç itibariyle ağır geldi dün gece saatlerinde etkisini göstermeye başladı, bugün bütün hızıyla devam ediyo aynı etki. kolumu oynatamıyorum bünye kadırmadı 2 dozu birden feleğim şaştı. umarım kısa zamanda geçer bi daha aşı falan olmucam ben yaww
anammmm evt evt kol ağrısı yaa sanki kan alınan yerden itibaren bi uyuşukluk başladı akşam üstü ya bu normalmiii
ayrıca kasık ağrısı gebelik başından beri var bende alıştım artık çok şükür bunada ama dinlene dinlene yapıyorum bişi yapcaksam bünyem kaldkırmıyoo🙂
unforgiven ya saol cnm zaten korkudan ödüm patlıyodu aşıdan şimdiii iice gerildim ha bende olmıcam yaaaaa ühüüüüüüüüü ya iki doz yaparsaaa
bnmki adet ağrısı gibi oluyo bazen cnm bazende sanki çok sıkışmışımda wc ye gitmem gerek gibi 🙂 valla akıntı beyaz kremsi genelde Allahım hepsi sağlıkla zamanlarında doğsunlar inşş
anammmm evt evt kol ağrısı yaa sanki kan alınan yerden itibaren bi uyuşukluk başladı akşam üstü ya bu normalmiii
ayrıca kasık ağrısı gebelik başından beri var bende alıştım artık çok şükür bunada ama dinlene dinlene yapıyorum bişi yapcaksam bünyem kaldkırmıyoo🙂
unforgiven ya saol cnm zaten korkudan ödüm patlıyodu aşıdan şimdiii iice gerildim ha bende olmıcam yaaaaa ühüüüüüüüüü ya iki doz yaparsaaa
bacım dost acı söyler🙂 hiç olmadıysan gebelik boyunca, 2 doz yapacaklar kaçışı yok ama 3 4 güne düzelir dediler onunla teselli buluyorum napam🙂 git ol canım sen bak tatlı cadım da elini kesmiş bu tür olası enfeksiyon durumlarına karşı önlemmiş zaten bu aşı sonradan daha büyük sorunlarla uğraşmaktansa bi kaç gün ağrısına katlanalım dimi