Şubat 'ta anne olacağım:)

anladım canım sagol bakarım bende ozaman.....

gecmıs olsun canım bendede agrı olmustu ıkı gun uzerıne yatamamıstım ama saglık ıcın olmak gereklı dıye dusunuyorum ahanda bugun elımı kestım bıcakla kı ıyıkı olmusum dedım

anammmm evt evt kol ağrısı yaa sanki kan alınan yerden itibaren bi uyuşukluk başladı akşam üstü ya bu normalmiii
ayrıca kasık ağrısı gebelik başından beri var bende alıştım artık çok şükür bunada ama dinlene dinlene yapıyorum bişi yapcaksam bünyem kaldkırmıyoo🙂
unforgiven ya saol cnm zaten korkudan ödüm patlıyodu aşıdan şimdiii iice gerildim ha bende olmıcam yaaaaa ühüüüüüüüüü ya iki doz yaparsaaa

kılzar sizi ve bişleri kocaman öptüm ben yatiiimm çok uykumus gelmiss 😀
kendinize ve prenseslerinize ii bakın gelin adaylarım onlar

bnmki adet ağrısı gibi oluyo bazen cnm bazende sanki çok sıkışmışımda wc ye gitmem gerek gibi 🙂 valla akıntı beyaz kremsi genelde Allahım hepsi sağlıkla zamanlarında doğsunlar inşş

bacım dost acı söyler🙂 hiç olmadıysan gebelik boyunca, 2 doz yapacaklar kaçışı yok ama 3 4 güne düzelir dediler onunla teselli buluyorum napam🙂 git ol canım sen bak tatlı cadım da elini kesmiş bu tür olası enfeksiyon durumlarına karşı önlemmiş zaten bu aşı sonradan daha büyük sorunlarla uğraşmaktansa bi kaç gün ağrısına katlanalım dimi