Şubat 'ta anne olacağım:)

unforgivencim gözünü aydin fistigim....

bu arada kizlar benim bebeyim kova burcu olcak, kova cocuklarinin en sevdigi söz $uymu$... "BEN KENDIM YAPARIM" cok bilmis gibi birsey olcam benim sipa 🙂 ama güzelbi burc fena degil 🙂 pek inanmamak lazim zaten...
eminecim sağol canım benim bu arada evet bizim sıpalar kova olacak galiba ama olsun yaw ben bi kova olarak huyları açayım biraz 🙂 kova insanı kendini beğenmiş ve ukaladır işine karışılmasından da hiç hazzetmez tam bi özgürlükçüdür ve pat diye konuşur düşünmez karşısında kim var kim yok diye bu özellikler çocuklukla başlar hayat boyu devam eder bizde anneden genelek oldu benim annem de kova bende kovayım bebişte kova olcak inşallah bu şekilde soyumuz devam ediyo 😀 😀 ama bi gerçek varki bilim insanlarının çoğu da kovalardan çıkar o derece IQ seviyesi yüksek insanlardır yalnız zeka konusunda sen niye öyle değilsin diyecek olursan ben bi istisnayım galiba :hhh::hhh:

oh oh hayırlı olsun...sağlıcakla giysin inş.bebişin.ben daha bişey satın almadım ama anneannesi hazırlık yapmaya başlamış bile 🙂 daha erken dedim ama ben ancak hazırlarım diyo.

hadi gözün aydın canım.allah tamamına erdirsin inş.hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
daffodilim sağol canım inşallah sağ salim kavuşuruz yawrulara hayırlısıyla:bebem::bebem:

selam kızlar benim bebişim 7+4 olmuş kalp atıslarını malesef dinleyemedik frekans sorunu var dedi doktor ama bebek 4/4lük dedi maşallah hemogram testi istedi oda ney bide yanında baska test istedi hatırlayamıyorum
maşallah cnm yaa kocaman olmuş doktorun d ii demiş ne güzel iştee başka bi doktora gdip dinleyebilirsin kalbini çok heyecanlıdır eminim inş bende 10güün sonra yaşarım bu mutluluğğu güm güm seslerini duyarım inşş.Rabbim sağlıkla büyümelerini ve doğmalarını nasip etsin cnmm grşz dikkat et kendinee

bizimkinin anneanne sakin ama babaanne basladi 🙂 oo 1 aylikken basladi.... erken dedim bekle dedim.. baktim olmuyor bende hevesi kirilmasin diye al al , yap yap diyorum 🙂

dün ilk defa aldim... hamile olmadan almistim aslinda bi kac birsey... saga sola götürürm diye.. ama hamileyken ilk defa aldim... 3 aya girdi alim artik yaaaa yavas yavas 🙂

iyi yapmışın canım.büyüklerin heveslerini kırmamak lazım.hem bizede kolaylık olur onlar ne hazırlanacağını bizden iyi biliyorlar🙂

kızlar karnınız biraz büyüdümü

kızlar bana kac haftalık hamıle oldugunuzu soyleyon bende size bebeginizde olan gelişimleri size söyelelyim

selam kızlar benim bebişim 7+4 olmuş kalp atıslarını malesef dinleyemedik frekans sorunu var dedi doktor ama bebek 4/4lük dedi maşallah hemogram testi istedi oda ney bide yanında baska test istedi hatırlayamıyorum

merhaba canım.uzun zamandır görüşemiyoruz seninle.maşallah bebişine hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inş.bende testlerimi yeni yaptıracağım.şeker,troid,guatr falan.dr 3 ay içinde yaptırabilrsin demişti.ben özele gidiyorum orda testler pahalı bakalım daha uygun bi yerde yaptıracağım inş.
karnım daha yok az göbüşüm vardı ama hızlı başladım galiba 2 ayda 1 kilo almışımmmmmmm🙂9. haftadayım bende.

Geri