Şubat 'ta anne olacağım:)

bende çok derin yatamıyorum kıslar yaa arada bi batma olyo sonra geçiyo çok şükür. bu arada ben dopler ultrason olmadığı için kalp sesini duyamadım ama gördüm atışları hamdolsun Rabbime inşallah sorunsuzca meleklerimizi kucaklarız kızlar. bu arada dün haifif sarı kahve arası leke geldi ya korktum ama inşş öenmli değildir değilmi çünkü dün doktora da gitmiştim ama ozaman yoktu leke doktor bi sorun yok dedi.Allah muhafaaza içerde kanama olsa görünürdü ve sölerdi yani.bugün kan tahlili sonuçlarım için gittiğimde sölicem.nette okudum bu hafta içinde lekelenme tarzı kanama görülebilir yazıyo bnmki kan değil hamdolsun sadece açık kahve leke inş geçerrrr ve meleğim sıkıca tutunur inşş

7. haftadan itibaren benimde 1-1,5 hafta kadar acik kahverengi lekelenmem oldu doktor bebekte bi sorun yok eski kan yada yerlestigi icin bi kac ince damari yirtmis olabilir dedi uzun sürdügü icinde progestron verdi cok sükür gecti ise bile basladim okadr yani 🙂 1 haftadir bende sari lekeler oluyo hergün oda normalmis gebeligin ilerleyen dönemlerinde daha cok olurmus hatta..sen yinede doktoruna sor rahatlarsin o tutunuyodur annesi bizi birakmaz onlar allahin izniyle 🙂

harbi bosladik burayi, sabah bendede batmalar vardi kasigimda simdi gecti cok sükür. ben kendimi kilo almis gibi hissetsemde tart ayni kiloyu gösteriyo 🙂
ama ben hala rahat yatamiyorum 2 saatte bir uyaniyorum su uzun yastiklar varya (Stillkissen) o cok ii geliyo diyolar bakalim bi iki hafta daha gecsin alcam

evt gece uykulari benimde kötü geciyor, ben Simdi bacagimin arasina yorgan aliyorum, o gercekten rahatlatiyor..... uzun yastiklardan kac kere alcak oldum, ya bi sürü ce$iti var hangisini alcama karar veremedim ????

bende çok derin yatamıyorum kıslar yaa arada bi batma olyo sonra geçiyo çok şükür. bu arada ben dopler ultrason olmadığı için kalp sesini duyamadım ama gördüm atışları hamdolsun Rabbime inşallah sorunsuzca meleklerimizi kucaklarız kızlar. bu arada dün haifif sarı kahve arası leke geldi ya korktum ama inşş öenmli değildir değilmi çünkü dün doktora da gitmiştim ama ozaman yoktu leke doktor bi sorun yok dedi.Allah muhafaaza içerde kanama olsa görünürdü ve sölerdi yani.bugün kan tahlili sonuçlarım için gittiğimde sölicem.nette okudum bu hafta içinde lekelenme tarzı kanama görülebilir yazıyo bnmki kan değil hamdolsun sadece açık kahve leke inş geçerrrr ve meleğim sıkıca tutunur inşş

duymakda güzel ama görmek benim dahada hosuma gitmisti.... hala gözümün önünde, ne kadar kücük ve hizli atiyordu... ayyyy yerim ben onu yaa 🙂 aglamamak icin sor tutmustum kendimi... canim onu bende okudum leklenmeler olabiliyormus hatta kanamalar olabiliyormus, ve bunlar kötü birsey var anlaminada gelmezmis, sen yinede gittiginde söyle ama parayla degilya 🙂

7. haftadan itibaren benimde 1-1,5 hafta kadar acik kahverengi lekelenmem oldu doktor bebekte bi sorun yok eski kan yada yerlestigi icin bi kac ince damari yirtmis olabilir dedi uzun sürdügü icinde progestron verdi cok sükür gecti ise bile basladim okadr yani 🙂 1 haftadir bende sari lekeler oluyo hergün oda normalmis gebeligin ilerleyen dönemlerinde daha cok olurmus hatta..sen yinede doktoruna sor rahatlarsin o tutunuyodur annesi bizi birakmaz onlar allahin izniyle 🙂

evt gece uykulari benimde kötü geciyor, ben Simdi bacagimin arasina yorgan aliyorum, o gercekten rahatlatiyor..... uzun yastiklardan kac kere alcak oldum, ya bi sürü ce$iti var hangisini alcama karar veremedim ????

duymakda güzel ama görmek benim dahada hosuma gitmisti.... hala gözümün önünde, ne kadar kücük ve hizli atiyordu... ayyyy yerim ben onu yaa 🙂 aglamamak icin sor tutmustum kendimi... canim onu bende okudum leklenmeler olabiliyormus hatta kanamalar olabiliyormus, ve bunlar kötü birsey var anlaminada gelmezmis, sen yinede gittiginde söyle ama parayla degilya 🙂

saolu canlarım yaa rahatladım biraz inşallah meleğim tutunuyodur kılcal damarlarda yırtılma olduğu içindir bu lekeler inşş
doktora sonuçlarımı gösterdiğimde sordum oda aynen sizin yazdıklarınızı söledi uzun sürerse gel dedi ama sürmez geçer dedi bebek yerleşiyo yerine ondan olur lekelerin dedi bugünde var bi kaç damla Allahtan koyu değil açık kahve inşş en kısa zamanda geçer arkadaşlar.yarında sürerse arıcam doktorumu belki progestan verir hayırlısı olsun bebeklerimizi mevlam korusun

selam kızlar..uzun zamandır gıremedım bol bol gezdım benım bebısde galıba gezmeyı cok sevecek bu gıdısle🙂bulantılarım hala devam edıyor ve artık kusmalarda eslık edıyor son 2 haftadır berbat haldeyım.....bende kılo vermısım bır kılo kadar....aynen bende oyle kızlar ıkı lokma yıyorum ve tıkanıyorum ıstahım yok ve acıkmayı ozledım ınanın....bırde bu aralar cok keyıfsızım ve sınırlıyım evde teror estırıyorum esımde zavallım alttan ala ala ezıldı resmen🙂gecıcı bu sure bılıyorum ama ınsanı gercekten cok etkılıyor....agustosun ılk haftası kontrolumuz var ve ıkılı testımız yapılcak aklım hep orda ınsallah temız cıkar sonuclarımız.....bebısım uyuyo galıba...ses seda yok.... cok merak edıyorum onu elımden gelse her hafta gıdecegım doktora.......bende durumlar boyle kızlar....gorusuruz....

Bende subatta dogum yapicaklar listesindeyim..🙂🙂
Benimde kasiklarimda cok fazla agri oluyor.ama nedense ben her defasinda korkmak yerine mutlu oluyorum yine kucugum faaliyette buyumeye calisiyor diye😛

selam kızlar..uzun zamandır gıremedım bol bol gezdım benım bebısde galıba gezmeyı cok sevecek bu gıdısle🙂bulantılarım hala devam edıyor ve artık kusmalarda eslık edıyor son 2 haftadır berbat haldeyım.....bende kılo vermısım bır kılo kadar....aynen bende oyle kızlar ıkı lokma yıyorum ve tıkanıyorum ıstahım yok ve acıkmayı ozledım ınanın....bırde bu aralar cok keyıfsızım ve sınırlıyım evde teror estırıyorum esımde zavallım alttan ala ala ezıldı resmen🙂gecıcı bu sure bılıyorum ama ınsanı gercekten cok etkılıyor....agustosun ılk haftası kontrolumuz var ve ıkılı testımız yapılcak aklım hep orda ınsallah temız cıkar sonuclarımız.....bebısım uyuyo galıba...ses seda yok.... cok merak edıyorum onu elımden gelse her hafta gıdecegım doktora.......bende durumlar boyle kızlar....gorusuruz....

bu ikili test benide geriyo aslinda cuma günüde benim kontrollüm var bak eminegelin diyodu bulantiya karsi leblebi fln iyi geliyomus dayanilmayacak durumdaysa dr ilacta veriyo.

Benimde kasiklarimda cok fazla agri oluyor.ama nedense ben her defasinda korkmak yerine mutlu oluyorum yine kucugum faaliyette buyumeye calisiyor diye😛

tebrikler. bendede öyle oluyo agriyinca önce off cok u agridi iyi mi acaba diyorum hic agrimayincada alla alla niye agrimiyo bisey mi oldu diyorum yine 🙂 esimde artik bi karar ver bebek öyle yapiyo yok söyle apiyo yok nasil yaranacak sana demeye basladi 🙂

bu ikili test benide geriyo aslinda cuma günüde benim kontrollüm var bak eminegelin diyodu bulantiya karsi leblebi fln iyi geliyomus dayanilmayacak durumdaysa dr ilacta veriyo. 🙂
ınsallah sorunsuz gecırırız bu testlerı canım...doktor ılac verecektı bulantı ıcın ama ben az demıstım kı ozaman azdı hatta kusma bıle yoktu🙁oyuzden vermedı cok da ılac ıcmek ıstemıyorum zaten.....leblebıyı denedım canım kısa suruyor bende normaldede mıdem rahatsız ondan galıba....

tebrık ederım lale.....kasık agrıları ılk zamanlar oluyor normal zaten kanama olmadıgı surece korkulacak bırsey degıl.....gelısmelerı burdan yazarsan takıp ederız subat annelerı olarak🙂

canim bende terör estirme konusunda senin gibiydim 🙂 kocam ne yapsa ne dese sinir oluyordum, gözüme batiyordu ama allaha $ükür 1-2 haftadir gecti 🙂
kizlar ikili testen korkmayin, sadece bebeyinizi tekrar göreceginiz icin sevinin 🙂

annaaa bi subat annesi daha 🙂 öncelikle aramiza hosgeldin.... Insallah güzel bi hamilelik gecirir ve saglikli bi bebek kucagina alirsin... kasiklar agridigina göre daha yeni sanirim.. kac haftaliksin??? kasiklar bendede baya agrimisti ama bellirli bi zaman sonra geciyor..

eee bide kendi durumumu yazim 🙂
benim gecen haftalarda yazmistimya hicc hicc ama hicc i$tahim yoktu bi ka$ik yemek zor yiyiyordum... ama masallah cuma aksamindan beri i$tahim cok fena acildi 🙂 bütün gün yesem yerim herhalde. folik asit 2 ye baslicam bugün, iki hap, biri normal folik asit diyeride omega 3 falan filan... Balik yagimi$... simdi onu nasil yutcami düsünüyorum, bebeyim icin yutcam ama cok igreniyorum...
bebekde burumlar bu, gün gün büyüyor, persembede doktordayiz... heycan dorukda 🙂

Carizmacim, sen hangi folik asiti kullaniyorsun??? ben en bastan beri femibion kullaniyorum.

Geri