Şubat 'ta anne olacağım:)

ne güzel canım seninde randevun yaklaşmış.inş cinsiyetini öğrenirsin🙂.benim daha 2 haftam var 🙁

ayyy evtt cok heycanliyim, insallah gözterir cinsiyetini yaa, cok merak ediyorum... vede alisverise baslamak istiyorum artik....

aslında çook tartılmamak gerek.ben evdeyim ya canım sıkıldıkça tartılıyorum sonrada depresyona giriyorum 🙂tam psikopatım ya🙂:diyet:

ay benim evde yok , annemgilde tartiliyorum.. evde olsa sabah aksam tartilirim 🙂

slm kızlar
eminegelin bu kez bebiş cinsiyetini gösterinr cnm epey büyüdü artık hahaha
kilolarıda dert etmyein kızlar sağlıklı olsunlarda doğum sonrası veririsiniz inşş

buarada pazartesi kontrol var bnm ikili test te yapılıcak kızlar bana dua edin nolur bebişimi hareketli hareketli sağlıkla göriim testiizde ii çıksın Allahın ziniyle am ilk duam onu görmek kıpır kıpır
pazartesiyi iple çekiyorummmmmm

ne güzel canım seninde randevun yaklaşmış.inş cinsiyetini öğrenirsin🙂.benim daha 2 haftam var 🙁

benimde iki haftam var, ya bastan neden aydi bir randevu veriyolar anlamiyorum, sinirde oluyorummmm

slm kızlar
kilolarıda dert etmyein kızlar sağlıklı olsunlarda doğum sonrası veririsiniz inşş

buarada pazartesi kontrol var bnm ikili test te yapılıcak kızlar bana dua edin nolur bebişimi hareketli hareketli sağlıkla göriim testiizde ii çıksın Allahın ziniyle am ilk duam onu görmek kıpır kıpır

insallah bi sorun cikmaz hersey tertemiz cikar cnm. herkeste var bu korku dra her gittigimde kontrole girmeden esimin basinin etini yiyorum askim hersey yolunda mi test temiz cikacakmi fln diye, adamda drda bikti benden artik 😀

slm kızlar

inş. canım çook güzel geçer ranadevun ve testinizde iyi çıkar.dualarımız sizinle canım : )

slm melişlerim naparsınız bi kaç gündür giremedim yaw bişey sorucam size gribal enfeksiyonlar için kullanabileceğimiz ilaç var mı ki bana gebelik boyunca kullanabilirsin dedikleri tek ilaç var oda ağrı kesici minoset... ama soğuk algınlığına bi faydası yok tüm doğal yolları deniyorum umarım faydası olur ben hastalanınca bebiş junior da arızaya bağladı geceleri sağa sola döndürmüyo uyutmuyo beni yaramaz sizler ne alemdesiniz aman hasta olayım demeyin çok zor walla dayanamıyo insan🙁

slm melişlerim naparsınız bi kaç gündür giremedim yaw bişey sorucam size gribal enfeksiyonlar için kullanabileceğimiz ilaç var mı ki bana gebelik boyunca kullanabilirsin dedikleri tek ilaç var oda ağrı kesici minoset... ama soğuk algınlığına bi faydası yok tüm doğal yolları deniyorum umarım faydası olur ben hastalanınca bebiş junior da arızaya bağladı geceleri sağa sola döndürmüyo uyutmuyo beni yaramaz sizler ne alemdesiniz aman hasta olayım demeyin çok zor walla dayanamıyo insan🙁

gecmis olsun cnm dikkat et kendine.. ben bu aralar iyiyim cok sükür agrim sizim biseyim yok, haftaya olan randevuyu iple cekiyorum bebegim nasil cok merak ediyorum 1 ay olacak görmeyeli....

slm kızlar

ay insallah gözterir...yoksa taaaaa eylül ortasina kadar beklemem gerekecek 🙂
insallah bugünki testini cok iyi gecer... ayy bebeyin hareketleri cok sevimli oluyor yaa, minicik birsey ama hic yerinde durmuyor 🙂
bizi merakda birakmada, doktordan gelince hemen yaz 🙂

canim ilk önce dogal yolu deneyin diyorlar, sonra bi kac agri kesici varmis onlar alinabiliyormus... eger daha iyi olmadiysan, doktorunu arayip ismini sorabilirsin..
en iyisi türkish usul----- NAne Limon 🙂
Insallah bugün daha iyisindir....

teyzeleri biz geldikkkk
allahıma sonsuz şükürler olsun miniğimi gördüm bu sabah oynuyodu içerde bi ara babasına el salladı yaaa ağlıcaktım nerdeyse yavrum benm Allaha emanet hepsi mevlam korusun onları.ense ölçümü içinde hemen poz verdi doktoraa 2.1 çıktı doktor 3ün altında ii dedi burnu eli ayakları kualkalrı gözleri Allaha şükür normal dedi ikili testide verdik perşembeye sonucu alıcaz inş herşey iidir canlarım öpüyoruz sizi

teyzeleri biz geldikkkk
allahıma sonsuz şükürler olsun miniğimi gördüm bu sabah oynuyodu içerde bi ara babasına el salladı yaaa ağlıcaktım nerdeyse yavrum benm Allaha emanet hepsi mevlam korusun onları.ense ölçümü içinde hemen poz verdi doktoraa 2.1 çıktı doktor 3ün altında ii dedi burnu eli ayakları kualkalrı gözleri Allaha şükür normal dedi ikili testide verdik perşembeye sonucu alıcaz inş herşey iidir canlarım öpüyoruz sizi

hadi gözün aydin cnm, insan nsl rahatliyor bebisini öyle görünce, ense kalinligida normal cikmis cok sükür kan tahlilide normaldir allahin izniyle 🙂

Geri