Şubat 'ta anne olacağım:)

slm kızlar ev taşıdığım için bayaadır giremiyorum netimiz de bağlanmadı henüz bugün havadisi vermek için girdim artık bekleyemedim daha fazla allaha şükürler olsun ki 5.ayın bitiminden sonra öğrenebildik bebişin cinsiyetini hemen hemen tüm şubat anne adaylarıyla aynı sonucu aldık diyebilirim bizim prenseste geliyo hayırlısıyla durumu gayet iyi küçük cadının cinsiyeti öğrenir öğrenmez kendimi mağazaya atıp ilk gördüğüm pembe kıyafete yapıştım 😀 çok güzel bi duygu gerçekten allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
cok sevındım senın adına......ınsallah saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerımızıde paylasırız.....amın canım ınsallah.....

slm kızlar ev taşıdığım için bayaadır giremiyorum netimiz de bağlanmadı henüz bugün havadisi vermek için girdim artık bekleyemedim daha fazla allaha şükürler olsun ki 5.ayın bitiminden sonra öğrenebildik bebişin cinsiyetini hemen hemen tüm şubat anne adaylarıyla aynı sonucu aldık diyebilirim bizim prenseste geliyo hayırlısıyla durumu gayet iyi küçük cadının cinsiyeti öğrenir öğrenmez kendimi mağazaya atıp ilk gördüğüm pembe kıyafete yapıştım 😀 çok güzel bi duygu gerçekten allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hayırlı olsun prensesin cnm sağlıkla doğsunlar inş hepsi
sanırım şubatta bu topikte prenses patlaması yaşanıcak
daffodil ve ben hariç bizim oğluşlarda kızların arasında kaldı hahaha

buarada kıslarrrrrrrrrrrr artık bende içimde hafif pıtırtılar hissediyorum genelde hep sağ tarafta zaten doktor ultrasonda da hep sağa bakıyo yoğun olarak
çok nadirdi ilk hissettiğimde akşam oluyodu artık gündüzleride hissediyorum ve katlanarak artmasını diliyorum çok muhteşem bişi ki ben daha çok haifif hissetiğim halde demekki o büyük tekmeler ne zevklidir emoşum boşa mutluluk hormonun tavan yapmıyomuş hahaha hadi bakalım darısı o sert tekmelere🙂

Kizlarrr bebegin cinsiyetine cok guvenmeyin..cevremde cok insan var dogumda saskin saskin bakip oglunu pembe pembe giydiren.ogluna arabali oda alip kizini aylaca o odada yatiran.ilk giysisini bence yinede naturel almakta fayda var. Teyzeme her kontrolunde erkek dediler.ama kizi oldu.

buarada kıslarrrrrrrrrrrr artık bende içimde hafif pıtırtılar hissediyorum genelde hep sağ tarafta zaten doktor ultrasonda da hep sağa bakıyo yoğun olarak
çok nadirdi ilk hissettiğimde akşam oluyodu artık gündüzleride hissediyorum ve katlanarak artmasını diliyorum çok muhteşem bişi ki ben daha çok haifif hissetiğim halde demekki o büyük tekmeler ne zevklidir emoşum boşa mutluluk hormonun tavan yapmıyomuş hahaha hadi bakalım darısı o sert tekmelere🙂
Simdi hafif hissettigin icin sabiriz oluyosun.biraz daha ilerlesin hamileligin bebegine yalvaracaksin LUTFEN UYUDA BIRAZ DINLENIYIM diye...ben cok yasadim .bi basladimi ben kendimden gecene kadar devam ediyo.bazen yatarken beni yataktan kaldirana kadar ugrasiyo.karnima koydugum tv kumandasini bile yerinden oynaticak gucte oldugu icin acitiyo artik..insallah kiz degildir yoksa erkek gibi kizim olucak🙂)

Günaydin Kizlarrrrr......
bügün yine mutluluk hormonlarim tavanda 🙂
Dün aksam kizimla oynadik biraz... ben karnimi ka$idim o kafasini vurdu (Disdan belli oluyor 🙂) bi ben bi o cokk eglenceliydi 🙂 ama babasi gelince durdu.... kizi kendi tarafima cektimmi ne 🙂
bu arada sali günü jimnastiye basladim.... anam agladi diyebilirim 🙂 ama cok eglenceliydi... baska hamislerle tanistim... cok tatlida bi ebe var bize spor yaptiran...
kizacasi allaha sükür hersey yolunda 🙂

daffodilcim... allah kolaylik versin....
coluk cocuk hepinizi öpüyorummmm.....

maşallah kızına canım.çook güzel ya spora başlaman senin adına çook sevindim.ben kasık ağrısından yürüyüş dahi yapamıyorum :🙁

kızlar dun ben tv izliyodum cimcimemin hareketlerini hissediyodum elimi koydum oylesıne bi baktım bı tekme attı tam hissetim allimi koydugumda deli deli konusmaya basladım bi dahada yapmadı hayırsız anasının hayırsız kızı

senin kızınada maşallah canım.yakında sende dışardan dahi farkedersin 🙂

tebrik ederim canım.bi prenses daha geliyomuş 🙂

hadi gözün aydın canım 🙂 darısı büyük tekmelere 🙂bizimkinin de hareketleri artık dışardan belli oluyo 🙂 gece uyandırmaya başladı bile 🙂benimkide hep sağda ve sağ kasık ağrım çok oluyo.

Kizlarrr bebegin cinsiyetine cok guvenmeyin..cevremde cok insan var dogumda saskin saskin bakip oglunu pembe pembe giydiren.ogluna arabali oda alip kizini aylaca o odada yatiran.ilk giysisini bence yinede naturel almakta fayda var. Teyzeme her kontrolunde erkek dediler.ama kizi oldu.

canım artık 3 boyut ve 4 boyut teknolojsi var.oyüzden yanılmaların daha az olcağını düşünüyorum 🙂 çünkü çook net olarak bebek gözlemlenebiliyo.

hu hu kizlarrrr bi kac gündür buraya yazan olmamis!

4d ultrason dedinizde, bende bi kac gündür onu düsünüyorum.... 26 hafta yaptirmaya niyetim var.... yakinimda 3 doktor buldum.. simdi hangisine gitsem diye karar veremiyorum 🙂 ee pek ucuz birseyde degil, en iyisini secmek istiyorum.... bakalim bu hafta alirim randevuyu herhalde.... bakalim kizim nasilmis ? 🙂

hu hu kizlarrrr bi kac gündür buraya yazan olmamis!

4d ultrason dedinizde, bende bi kac gündür onu düsünüyorum.... 26 hafta yaptirmaya niyetim var.... yakinimda 3 doktor buldum.. simdi hangisine gitsem diye karar veremiyorum 🙂 ee pek ucuz birseyde degil, en iyisini secmek istiyorum.... bakalim bu hafta alirim randevuyu herhalde.... bakalim kizim nasilmis ? 🙂
Ben ogluma yaptirmistim 4d ama gobek kaslarim cok fazlaymis onun icin fazla net cikmamisti videosu. yarin bu bebegim icinde randevum var yinede yaptiricam...sirf ilerde abimin var benim neden yok demesin diye🙂

Geri