Şubat 'ta anne olacağım:)

Ben ogluma yaptirmistim 4d ama gobek kaslarim cok fazlaymis onun icin fazla net cikmamisti videosu. yarin bu bebegim icinde randevum var yinede yaptiricam...sirf ilerde abimin var benim neden yok demesin diye🙂

eee büyüye ne yaptiysan kücüyede olmasi gerekiyor 🙂

28.hafta cok buyuk deneyimliyim canim bence daha erken yaptir.24 veya 25 en ideal.

ben bi kac doktorla konustum biri 25-30 hafta dedi
digeri 27-33 hafta dedi...
ama dedigin dogru cocuk büyüdükce yeri daraldikca görüntülerin kaliteside kötülesiyormus... benim 26 haftada yaptirma sebebim tamamen sabirsizligimdan 🙂
25. haftaya bile alabilirim randevuyu... cok merak ediyorumm yaaa 🙂

kızlar 4d ultrasonu neden yaptırıyosunuz merak ettim ?

ben $ahsen hem bebeyimi merakimdan yaptiriyorum ( ayrica video olarak kayit ediyorlar, cok güzel bi ani bence)
hemde kontrol amacli.... 1 saate yakin yapiyorlar burda 3D/4D ultrasonlari... bebeyin heryerini gözteriyorlar...

eee büyüye ne yaptiysan kücüyede olmasi gerekiyor 🙂

ben bi kac doktorla konustum biri 25-30 hafta dedi
digeri 27-33 hafta dedi...
ama dedigin dogru cocuk büyüdükce yeri daraldikca görüntülerin kaliteside kötülesiyormus... benim 26 haftada yaptirma sebebim tamamen sabirsizligimdan 🙂
25. haftaya bile alabilirim randevuyu... cok merak ediyorumm yaaa 🙂

ben $ahsen hem bebeyimi merakimdan yaptiriyorum ( ayrica video olarak kayit ediyorlar, cok güzel bi ani bence)
hemde kontrol amacli.... 1 saate yakin yapiyorlar burda 3D/4D ultrasonlari... bebeyin heryerini gözteriyorlar...
Ben 21. haftada yaptirdim oglum guzel guzel oynadi.hareket etti hepsini gorduk ama 29.haftada tekrar ettigimizde olmadi doktor yaklastirdiginda aleti sadce kafa cikiyodu biraz yaklasinca bulanik oldu hafif cekince goruntu gidiyodu..tutturamadik yani en iyisi erkenden yaptirmak

28.hafta cok buyuk deneyimliyim canim bence daha erken yaptir.24 veya 25 en ideal.

doktorum en iyi kaliteyi o haftada alirsin simdi cok kemikli korkarsin fln dedi oysa ne korkacam bebegimdennn 🙂 4dnin artisi video mu yani? iyide benim doktorumda video olarak kayit edecek ve bana bunun 3d oldugunu söyledi, alla alla 2 hafta snra kontrolümüz var soralim doktor teyzeye yine🙂

doktorum en iyi kaliteyi o haftada alirsin simdi cok kemikli korkarsin fln dedi oysa ne korkacam bebegimdennn 🙂 4dnin artisi video mu yani? iyide benim doktorumda video olarak kayit edecek ve bana bunun 3d oldugunu söyledi, alla alla 2 hafta snra kontrolümüz var soralim doktor teyzeye yine🙂
aaa bebeginden korkmakta ne demek..ilk haftalarda daha kan halindeyken insana bile benzemezken eline verseler bakalim icine sokup yersin zevkle onu...kemiklerindenmi korkucan🙂

Ben 21. haftada yaptirdim oglum guzel guzel oynadi.hareket etti hepsini gorduk ama 29.haftada tekrar ettigimizde olmadi doktor yaklastirdiginda aleti sadce kafa cikiyodu biraz yaklasinca bulanik oldu hafif cekince goruntu gidiyodu..tutturamadik yani en iyisi erkenden yaptirmak

ozaman ben 25de yaptirim, fazla uzatmiyim 🙂
iki doktor arasina kaldim yaaa.. utanmasam gidip ikisininde Ultrason aletinin kalitesine bakcam, hangisi daha iyise ona yaptircam 🙂

ozaman ben 25de yaptirim, fazla uzatmiyim 🙂
iki doktor arasina kaldim yaaa.. utanmasam gidip ikisininde Ultrason aletinin kalitesine bakcam, hangisi daha iyise ona yaptircam 🙂
Goruntunun kaliteli olmasi sanada bagli ama canim..benim kaslarimdan dolayi goruntu net cikmadi fazla ama bir arkadasimin cok guzeldi bebegi disardan izliyomusun gibi hava veriyodu..insallah seninde guzel olur..

Son düzenleme:
hemde kontrol amacli.... 1 saate yakin yapiyorlar burda 3D/4D ultrasonlari... bebeyin heryerini gözteriyorlar...[/QUOTE]

anladım cnm 🙂 benim doktorum 12. haftadan beri hem 4d den hemde normal bakıyo sonrada cd olarak her seferinde veriyo 🙂 bende özellikle bişiy yapılıyo sandım merak ettim 🙂

Geri