evt kizlar, dün gittim doktora....
idrar testi, tansiyon, kilo.... derken kiz demesinmi kan alcam... abooooo ben bi $ok 🙂 maglum korkuyorum, bide kiz daha yeni!!! dedim sen en iyisi beni öbür odaya götür yatiripda al, sana kolaylik olsun... gittik... bi deldi, ignenin girdigini tam anlamiyla hissetim, baya durdu cikardi kan gelmedi dedi... bidaha deldi ama bu cok kötüydü girdiyini ciktigini hissetim... sonra yasli kadini cagirdi, yatirdi, bi ignenin deydigini hissetim. 10 saniye icinde i$i bitirde.... ben tabii canim yanmis... o yasli kadin özür diledi, doktora girdim bide o özür diledi... özürler dilendi ama benim anam agladi 🙂 piskolojim dahada bozuldu... insallah bidaha almazlar kan falan...
neyse gelelim sonuclara... 🙂 doktor genel olarak cok memnun, kendine iyi bakiyorsun belli dedi... kilo evt 7 kilo... ilk aylarda hic almamisim sonradan haftada 500 gramm almisim, buda iyimis... tansiyon iyi, bide altan bakti simdi türkcesini tam bilmiyorum ama, dogumda alt tarafdan bi yer aciliyorya, iste onda acilma ne bilim bi degisiklik varmi diye bakti 🙂 ( almancasi Muttermund)
öyle iste.... 25.10 bidaha randevum var... heycanla bekliyorm 🙂