Şubat 'ta anne olacağım:)

Kizlar siz seker seker diyosunuz ama bizimm burda sekerle ilgili tek bir konu yok... neden acaba?

gecmiş olsun kızlarrrrrrrrr

merciiiii =)
selam şubat anneleri...........
carizmacım geçmiş olsun canım.çok yüksek olmadıktan sonra drlar sadece dikkat etseniz yeter diyolar.
ben sık giremiyorum nete kızlar 🙁 bayag sohbet etmişiniz ama okuyamadım geçmişi.bende şeker yüklememi yaptırdım.çook şükür normal çıktı.9 kilo almıştım yüksek çıkar diye korkuyordum ama şükür normal çıktı ama drum fazla kilo almışın hamur işleri yeme dedi.fakat ben boğazımı kısamıyorum çook açık iştahım ya 🙂 bebişimde iyi çook şükür.inşallah siz ve bebişlerinizde iyidir kızlar.kendinize ve bebişlerinize çooooooooook iyi bakın............:bebem::bebem:
saol cnm, bende kisamam diyodum ama dayaniyorum valla kilo bile verdim bihaftada, allahtan normal cikmis seninki. banada direk sekerin var demedi doktor bir degerim hafif yüksek cikti beyazlari kes hem kendin hem bebek icin dedi aynen uyguladik =)
Kizlar siz seker seker diyosunuz ama bizimm burda sekerle ilgili tek bir konu yok... neden acaba?
simdi konu derken forumdaki konudan mi bahsediyosun yoksa sizin orda test yapmiyolar ondan mi 😀

simdi konu derken forumdaki konudan mi bahsediyosun yoksa sizin orda test yapmiyolar ondan mi 😀[/QUOTE]

Forumdan degil canim.. Benim yasadigim yerde tansiyondan baska hic birseyle ilgilenmiyolar..Internetten arastirdim biraz hicte onemli degilmis.. sadce fazla kilo alindigi icin hamile kisi zaten otomatik kendisi onlem almaya basliyomus..ve dogumdan sonra kaybolan birseymis. Sigorta ilede alakali degil bu tip seyler. Butun hamilelik ve dogum masraflarini sigorta karsilamak zorunda yani onada baglayamiyorum

Günaydin kizlar....
dün doktordayim.... hersey iyi fakat bu sefer bendeki demir eksilmeye baslamis... 2 haftadir sünnet kina dügün derken kendime bakamadim, moralimde bozulmadi degil... ne güzel gidiyordum.... ama dünden itibaren yine basladim.... demir manyagi olcam görürsünüz... hapda verdi... 18.11. de yine kendi doktorumda randevum var... 3 haftada bomba gibi olcam... 🙂

bu arada 27 hafta 8-9 kilo almisim.... haftada 500 gr. aliyorum... doktor iyi dedi.... ( nerdeyse bu 9 kilo hicde bellii degil 🙂

Kinada kuaföre gittim.... kadinlar soruyor senmisin gelin diye... dedim gelin olmak icin cok gec, karnimi gözterdim, ilk sorulari $U oldu " ay sen hamilemisinnnnn???" bu aralar en sevdigim soru.... 🙂

Forumdan degil canim.. Benim yasadigim yerde tansiyondan baska hic birseyle ilgilenmiyolar..Internetten arastirdim biraz hicte onemli degilmis.. sadce fazla kilo alindigi icin hamile kisi zaten otomatik kendisi onlem almaya basliyomus..ve dogumdan sonra kaybolan birseymis. Sigorta ilede alakali degil bu tip seyler. Butun hamilelik ve dogum masraflarini sigorta karsilamak zorunda yani onada baglayamiyorum[/QUOTE]

bazi sitelerde cok önemli bazilaridna cok önemli degil diyolar, burdada her doktor yapmiyo benimki herseye önem veriyo bu testide yaptirdi iyikide yapmis biraz zorlaniyorum ama zaten cok kilo almistim veriyorum böyle 🙂
Günaydin kizlar....
dün doktordayim.... hersey iyi fakat bu sefer bendeki demir eksilmeye baslamis... 2 haftadir sünnet kina dügün derken kendime bakamadim, moralimde bozulmadi degil... ne güzel gidiyordum.... ama dünden itibaren yine basladim.... demir manyagi olcam görürsünüz... hapda verdi... 18.11. de yine kendi doktorumda randevum var... 3 haftada bomba gibi olcam... 🙂

bu arada 27 hafta 8-9 kilo almisim.... haftada 500 gr. aliyorum... doktor iyi dedi.... ( nerdeyse bu 9 kilo hicde bellii degil 🙂

Kinada kuaföre gittim.... kadinlar soruyor senmisin gelin diye... dedim gelin olmak icin cok gec, karnimi gözterdim, ilk sorulari $U oldu " ay sen hamilemisinnnnn???" bu aralar en sevdigim soru.... 🙂

demir eksikligi normal canim ilacini al bisey olmaz benimki sinirda ilac vermedi kan surubu fln kullan dedi. ben 12 kilo almistim ama su seker yüzünden yememe dikkat ettim ac kalmadigim halde 3 kilo verdim yani bendede 9 oldu 🙂 benim kontrolüme daha cooook var 11.11.de zamanda gecmiyo öff

Günaydin kizlar....
cnm eminim 3 hafta sonra demir gibi olcaksın🙂
bnm doktor demir ialcını bıraktırsdı kan değerim üst sınırdaydı hayret yaww ben okadar zyıfım ama onla bi alakası yok bölece anlamış oldum ama 7.aydan sonra başlıcaz demişti yine bide bende bu sabah acayip bi kramp oldu o acıyı tarif edeme yaa yaşadınızmı bilmiyorum ama çok fenaydı magnezyum alıcam bida olmasın inşş çok kötü bişi oo🙁

cnm eminim 3 hafta sonra demir gibi olcaksın🙂
bnm doktor demir ialcını bıraktırsdı kan değerim üst sınırdaydı hayret yaww ben okadar zyıfım ama onla bi alakası yok bölece anlamış oldum ama 7.aydan sonra başlıcaz demişti yine bide bende bu sabah acayip bi kramp oldu o acıyı tarif edeme yaa yaşadınızmı bilmiyorum ama çok fenaydı magnezyum alıcam bida olmasın inşş çok kötü bişi oo🙁
bende gecen gece oldu kalcamdan bacagiam kadar bi kramp bisanci tarif bile edemeyecegim bisey oldu ölüyorum sandim magnezyumu kullandigim halde böyle oluyosa allahtan bidaha olmadi, artik olacak böyle seyler son 3 aya giriyoruz allahin izniyle

Geri