tamam canım cok sagol....tetanoz aşısı 18-20 haftada yapılan aşımız...Daha sonraki gebelik takipleri açısından sağlık ocağınızda olması tercihimizdir...Hala yaptırabilirsiniz
doktorum bunu dedi bana aşı hakkında
tamam canım cok sagol....tetanoz aşısı 18-20 haftada yapılan aşımız...Daha sonraki gebelik takipleri açısından sağlık ocağınızda olması tercihimizdir...Hala yaptırabilirsiniz
doktorum bunu dedi bana aşı hakkında
ay cnm ne korkuyosunn korkma cnm yaa ben hic korkmuyom guzel iyi seyler dusunuyorumkıslar ben bu tetonoz aşısından çok korkuyorum yaa çok acıtıyomuş bu aşı ağrı yapıyomuş ühüüüüüüüüü korkumdan gidip olamıyom cesaret edip ay ben bide doğum yapıcam ya ne kaa ayıpp
ay yok abartiyolar ufacik kolun uyusuyo agirlasiyo okaaa ;-) hem bebisin icin hersee degmez mi =)kıslar ben bu tetonoz aşısından çok korkuyorum yaa çok acıtıyomuş bu aşı ağrı yapıyomuş ühüüüüüüüüü korkumdan gidip olamıyom cesaret edip ay ben bide doğum yapıcam ya ne kaa ayıpp
ahh ahha değmez olurmu ttalım herşey onun için oadar iğneden korkan ben iğneler oldumm yeterki bebişim sağlıklı sıhatli doğsun kucağıma aliim🙂 evt carizmacım haklısn en kısa zamanda oluyorum inş geç kalmadım değilmi çünkü iki doz vuruyolar ilki 19.haftalarda falandı ama bilgin varmı cnm 25.haftamdayım ve bayram girdi gititğimde 27 olcak olurmu acabaay yok abartiyolar ufacik kolun uyusuyo agirlasiyo okaaa ;-) hem bebisin icin hersee degmez mi =)
ecnm güzel düşüniim güzel olsun acımıcakkiiiiiiiiay cnm ne korkuyosunn korkma cnm yaa ben hic korkmuyom guzel iyi seyler dusunuyorum

acimicak acimicak acimicak acimicakecnm güzel düşüniim güzel olsun acımıcakkiiiiiiii![]()

e en azindan zaman gecer 🙂🙂