cnm emzirmeye devam sen pes etme bak normali zorlamışsın maşallah doğmuş oğluşun sağlıkla büyüt banada aklınıza geldikçe dua edin aliim kucağıma sizleri okudukça nasıl heyecanlanıyorum artık bende koklamak istiyorum tabi hayırlısı ile öpüyoruz oğluşumla sizi cnm aeolunkızlar hepinize çok tşk ederim bizim yaramaz 38+4 günde geldi Allahtan zorlada olsa normal oldu neredeyse sezeryan olcaktı ama olmadı şimdi meleğim yanımda çok güzel bi duygu ama sağ göğsümü emerken zorlanıyo emmek istemiyo ama ben pesetmiyorum bu ara sürekli uyuyo da hadi bakalım berranur sıra sende inş sende kurtulursun meleğini kucağına alınca hepsi geçiyo..................
bende ancak yazabildim kızlar.benim oğluşumda bir günle ocak bebeği oldu 🙂
carizma ve tatlı cadım tebrik ederim bebekleriniz göbeği düşmüş.biz yarın bir haftalık oluyoruz bakalım nezaman düşecek.
papatyamm ve unfırgiven sizleri tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün inşallah.
nurcum inşallah hakkında hayrırlısı olur.sağlıcakla bebeişine kavuşursun inşallah.
ben genel anesteziyle doğum yaptım.doğumum rahattı ve rahat uyandım.ilk yürüyüşde rahat tı çook şükür.1 gece hastanede kaldım.2. gece evimizdeydik.rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah...
daffodilll tatlım çok sevindim ii olmanıza çok şükür yaa
inşalalh eğer sezeryan ile olursa seninki kadar rahat bi doğum geçiiririm cnm bişi sorcam arkdaşım sütün hemen geldimi bide sonda takılırken acıdımı ben ondan biraz korkuyorumda kaç saat kalıyo takılı olarak başını ağrıttım ama 🙂
sağlıkla büyüt cnm oğluşunu öpüyoruz bnm oğlanla bu arada resimlerinizi görelim profilde yaa🙂🙂