@Kendi@ Yeni Üye Üye 20 Ekim 2010 #71 Kendisi çatlamadan Toprağı çatlatamaz tohum Aşmışım sınırını mutsuzluğun Ayrımsayamıyorum bile öyle mutsuzum Acısını artık duyamıyorum Ki kendim öyle bir acı olmuşum Nasıl görmezse göz kendini Kendimi arıyor bulamıyorum
Kendisi çatlamadan Toprağı çatlatamaz tohum Aşmışım sınırını mutsuzluğun Ayrımsayamıyorum bile öyle mutsuzum Acısını artık duyamıyorum Ki kendim öyle bir acı olmuşum Nasıl görmezse göz kendini Kendimi arıyor bulamıyorum
sudembeyaz Daimi Üye Üye 20 Ekim 2010 #74 bende canım arkadaşım sucreme Canımm kendimm çook sağoll ellerine sağlık arkadaşımm
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 20 Ekim 2010 #75 ay ben nası kacırdım yaa bu güzel şirin köşeyii canım bidenem köşen hayırlı olsun bol boll misafirlerin olsunn emii.... cok begendim yaa balım... buyur canımm bu güzell köşeye biraz sönük kalacak ama nese...
ay ben nası kacırdım yaa bu güzel şirin köşeyii canım bidenem köşen hayırlı olsun bol boll misafirlerin olsunn emii.... cok begendim yaa balım... buyur canımm bu güzell köşeye biraz sönük kalacak ama nese...
suCre Daimi Üye Üye 21 Ekim 2010 #79 belen' Alıntı: Harikaydı.. tüm şiirler yazılar resimler kısacası herbişeyy köşenn çok tatlı şeker gibi... eee bisde şeker yemeye geldikk... ikram et bakalım🙂 ......küçükte olsa benden sucre'm e 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tşkler cnm benim ne dimek buyur afiyet olsun
belen' Alıntı: Harikaydı.. tüm şiirler yazılar resimler kısacası herbişeyy köşenn çok tatlı şeker gibi... eee bisde şeker yemeye geldikk... ikram et bakalım🙂 ......küçükte olsa benden sucre'm e 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tşkler cnm benim ne dimek buyur afiyet olsun
suCre Daimi Üye Üye 21 Ekim 2010 #80 @Kendi@' Alıntı: bende canım arkadaşım sucreme Genişletmek için tıkla ... canımsın bitanem beni yalnız bıramadığın için çok saol hamişim benimm iyiki varsınn...
@Kendi@' Alıntı: bende canım arkadaşım sucreme Genişletmek için tıkla ... canımsın bitanem beni yalnız bıramadığın için çok saol hamişim benimm iyiki varsınn...