suCre nin ŞekEr TaDınDa köŞesi KÖşem KOcAman herkeSe yer Var.:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suCre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BeqLe CeHennEm İkİ Kamy0n KömürLe GeLiy0Rum..

boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))

DérT oLmaz .. Çékip Kapıyı ÇıkaßiLirsin ..
ßén ßöyLéyim ..
qérÇéktén SévmiyoRsan ßıkaßiLirsin!!

Ben senin en çok sesini sevdim
Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi
Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren
Bana her zaman dost, her zaman sevgili

...Ben senin en çok ellerini sevdim
Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak
Nice güzellikler gördüm yeryüzünde
En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak

Ben senin en çok gülüşünü sevdim
Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran
Unutturur bana birden acıları, güçlükleri
Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren..

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.

seni-seviyorum-resimleri.jpg

SEVMEKTEN KORKMUYORUM

Kaçmaya çalıştığın gerçek birgün karşına çıkacak..
ve işte o gün kaçacak yerin olmayacak...
Ben senin varlığını seviyorum.. yokluğunu seviyorum..

Sana ulaşamadığım dakikalarda seni duymayı..
seni özlemeyi..
hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum..
HİÇ KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN..! ! !

Senin gülüşünü seviyorum..

Her bana bakışında gözlerinde okuduğum o duyguyu..
gözlerindeki gözlerimi seviyorum..
Gönlünü seviyorum..
Özünü seviyorum senin..

Dudaklarındaki sözlerini seviyorum..
YİNE DE KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN..! !

Ben sendeki o sıcaklığı..

sana olan uzaklığı seviyorum..
Yanaklarından akan gözyaşlarını..

en çok dağınık olduğunda saçlarını..
beni arayan ellerini seviyorum..
Yanlızlığımı seviyorum..

Sebep sensen.. Ayrılığını seviyorum..
en çok yanlız kaldığımda beni bulan gönlünü seviyorum..
BEN EN ÇOK SENİN BANA OLAN SEVGİNİ SEVİYORUM..

İçimden haykırmak geliyor..

dünyaya sığdıramadığım seni; kalbime sığdırmak geliyor..
Ağlamak geliyor seni görmezsem..
özlemek geçiyor içimden seni sevmek geçiyor..
İçimden sana doğru giden bin türlü yol geçiyor..

İçimden sen mutlu olacaksan ölmek bile geçiyor..
YİNE DE KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN..! !

Ben yanlızca seni seviyorum..

Ne o
muhteşem güzelliğini..
Ne kalbimdeki özelliği..
Ne de sevdiğim için değil..
Seni.. yanlızca.. Sen olduğun için..

Ruhun için.. Kalbin için.. Aklın Sevgin için seviyorum seni...
Ben seni en çok kendim için seviyorum..
Belki de ilk defa bencil oluşumu, sana borçlu olduğum için..

Seni herşey için seviyorum..
ve sahip olmadığım hiçbirşey için..
YİNEDE KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN..! !

efdaedb4c2lz8.gif

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bir gecenin sessizliği sessizliğimle buluştu [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sadece kalbimin sesini duyuyordum öylesine sessizdi. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kulak verdim kalbime, dinledim.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kalbimde bir sen vardın... Sen atıyordun.. Tek Sen! [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bir sevda yaşıyorum sessiz ve suskun [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bu sevda dil sevdası değil, gönül sevdası [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kendimi ve tüm benliğimi kalbime teslim ettim, duygularımı ve hislerimi kalbimle başbaşa bıraktım ve sustum. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben sustum ama kalbim susmadı. [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen canımdan bir parçasın, Canımın içisin diye atıyor kalbim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kelimelerimi dizginlerim, yüreğimi yatıştırmaya çalışırım, [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kalbim fırlarcasına yerinden, atmaya başlar duyduğunda adını. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Şu Canımı senin uğrana gözümü kırpmadan veririm, uğrunda ölürüm ama bunu sana söyleyemem. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sevdanı kalbime mühürlerim ama seni seviyorum diyemem [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen benim en güzel duygularımın ifadesi olsanda sana birtanem diyemem [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen benim Aşkımsın ama aşkımsın diyemem.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Yangınımsın, yandığımsın diyemem. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Çılgıncasına, delicesine sevsemde seni sesim çıkmaz, boğazım düğümlenir, dilime kilit vurulur, ifadelerim tutsak edilir sana yandığımı söyleyemem. [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]İçimdeki sessiz çığlıkların feryadını bir ben duyarım kimselere duyurmam [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]iki hece Adını kimselere söylemem [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Seni kendimden bile gizlerim aşkımsın diyemem. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sessiz ve suskun bir sevdayı yaşıyorum benimki gönül sevdası [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben sevdamı dillere düşürmem... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben bu sevdamı dillere destan etmem... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Mecnunla Leyla gibi, Ferhatla şirin gibi, anlatılmayacak bu sevda [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Benim sevdam sessiz benim sevdam suskun ve benim sevdam hep mahzun kalacak.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]sinemde saklanacak.. yüreğimde gizlenecek.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Açığa vuramam, konuşamam ve bunu sana anlatamam [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]çünkü seviyorum seni diyemem, sana aşkımsın diyemem [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen Kurak toprağıma şırıl şırıl boşalan şelalemsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gece karanlığında ruhumu aydınlatan meşalemsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sevda çiçeğimsin rengarenk baharımı süsleyen bir iklimsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Tane tane yapraklarında aşkımı haykıramadığım Gül tanemsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]İfaderimde suskunluğum yüreğimde feryadımla bir tanemsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Damla damla ve sessizce gözümden akıttığım yaşımda nur tanemsin. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen bu sevdamın sahibi sen aşkımın tarifi ve suskunluğumun kedisisin. [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Meftunum o güzel gözlerine, mestü hayranım.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gözlerine kurban olurum, ölürüm toz olur taş olurum.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gözlerin öyle güzelki, bakınca gözlerine dalıyorum hayaline ve kendimi başka bir alemde buluyorum. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bakışlarında sevdamı arıyorum, kendimi yangınlara salıyorum ve [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gözlerinde kayboluyorum.. [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bir sevda yaşıyorum suskun [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Dokunulmamış ve yapratılmamış, [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Duyulmamış ve anlatılmamış [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Görülmemiş ve söylenmemiş [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]mahzun bir sevda bu susuyorum, içime atıyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]gül yüzünün hayaline dalıyor yanıyor yanıyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]seviyorum ama aşkımsın birtanemsin diyemiyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ne çektiğimi bir Allah birde ben biliyorum... [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Aşkımı ifade edemesem tarif edemesemde kalbim size anlatır [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Başka kim bilecek neler çektiklerimi [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gizli bir sevdanın kurbanı olmuşsam [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Zehir edip sevdamı yutmuşsam [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Aşkımla bir ben başbaşa kalmışsam [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Kim bilecek neler çektiklerimi ben kendimi bile unutmuşsam.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Seni seviyorum diyememiş ve hep susmuşsam... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Söyle kim bilecek neler çektiklerimi... [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gözyaşlarım dile gelir diye medet bekliyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sorun gecelere anlatsın, yıldızlar dile gelsin [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]yağmur damlaları gözyaşlarıma karışsın [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]tüm bedenimi ıslatsın, dökülen gözyaşlarımı saklasın [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ağladığım anlaşılmasın... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]sırılsıklamlığım yağmurdan değil anlasana... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]sırılsıklam aşığım sırlsıklamım sana... [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bazen öyle doluyorum öyle doluyorumki [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]çarezizlikler içinde çırpınıp boğuluyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]çıkmazlarda kayboluyor kendimi tanıyamıyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]kalbimi koparıp bağrımdan ortaya koymak istiyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]benim dilim suskun, benim dilim mahkum artık ben susuyorum [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Sen konuş kalbim sen konuş... [/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Şimdi kalbimin sesini dinle: [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben bir bedende gizlenirim ama o bedene hükmeden benim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ey gülüm sana olan yangınımı hiç görmedinmi [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben hep senin adınla atıyorum beni hiç duymadınmı [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ey gülüm diller susarsa sussun, kalemler yazmazsa yazmasın [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]bırak kelimeler mahkum kalsın. Bunların beni tarif etmesi mümkün değil. çünkü ben tarfsizim.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gözlerden yaşları boşaltan [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gecelerde uykusuz bırakan benim [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Mesafeleri yok edip aşk denilen bu köprüyü kuran benim [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Mahzunluğu yaşatan, hayallere daldıran, asıl çıldıran ve çıldırtan benim.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Adın anılınca şu kafese sığmayan benim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Duaların yolu, yalvarışların kaynağı benim, aşık benim, sevdalı benim... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bakma bu ufacık yer benim mekanım ama... [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Benim için sınır yok, engel yok. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben ateşim, düştüğüm yeri yakarım, Bedene ateş salarım kavururum.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben uyku nedir bilmem, gece gündüz seni seviyorum derim.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ben aşkım.. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ey Gülistan kokulu yarim, bu kalp başka bedende atıyor sanma [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bu kalp sende atıyor... Sende çarpıyor, sende yanıyor... Ben seninim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Şunu bilki, ben sana aitim, ben seninim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Şimdi tekrar duyguları okşayacağım, hayallere salacağım, [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Seni kendimden başka yerde aramayacağım, hep içimde saklayacağım. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Şimdi dilde bir ikrar olacağım, seni seviyorum diyeceğim. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ve Şimdi gözyaşlarına yönleniyorum, [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ve gözden damla damla yaş olup akacağım. [/FONT]

2ug0yt5.jpg

i76795_kalp4.gif

Gel yüreğim vurgununda sevgilim
Özlemin istanbul kadar zor geliyor
Yokluğun büsbütün kuşatmış yüreğimi
Gel ey yüreğimin uzak sahibi

i76795_kalp4.gif

25p7os3.jpg

i76795_kalp4.gif

Gel ey aşkların en tatlı baharı
Bir yıkım içinden aldın yüreğimi
Beni densiz mutluluklara saldın
Gel benligimin hicran geçidi

i76795_kalp4.gif

2vikzsm.jpg

i76795_kalp4.gif

Gel ufkumda batmadan güneşim
Üzerime çökmeden sensizliğin acısı
Duygularım sürüklemeden beni acıya
Gel, gel de birleşsin kalplerimiz

i76795_kalp4.gif

2d6p1xk.gif

i76795_kalp4.gif

Ah aslım ne denli sevmişim bilemezsin
Nasılda koparmışsın beni benden
Ah sevgili, ahbe biriciğim
Gel ölum alıkoymadan beni benden

i76795_kalp4.gif

2vwwpqe.jpg

i76795_kalp4.gif

Ah yar yalnızlığında inan bitkinim
Kalbimi bir dilencinin avuçlarına bırakmadan
Ruhumu toprağa teslim etmeden
Gel seninle coşsun bu deli gönül
Gel sende son bulsun bu kanayan yaramın matem karası...

i76795_kalp4.gif

fbcj1z.gif

i76795_kalp4.gif

İnan her dakika daha bir hoş oluyorum sevdanla
Yureğim ağır geliyor omuzlarıma
Ve ben sonbaharın güz yağmurları misali
Bir o yana bir bu yana devrilmekteyim
Yureğimin deli ve çılgın dalgalarıyla

i76795_kalp4.gif

307un7n.jpg

i76795_kalp4.gif

Ey yar titreyen dudaklarımda saklıdır adın