Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
suCre nin ŞekEr TaDınDa köŞesi KÖşem KOcAman herkeSe yer Var.:))))
UzakLaş..yOksa Sana dokunuruM,yasak tanımam GünahıN oLuruM..Görme,GörürseN hatırLamA,hatırLarsan aĞLamA..GeLme,yOksa Sana DokunuruM..Dudaklarına konarıM,Gözlerini esir aLırım..Benden başkasına yaşatmam Seni,anılarını asarım,yüreğine sapLarım kendimi...YakLaşma..Senin ...oLurum,yüzünde GüneşLer bekLerim, gitmezsen sana dokunurum sahiplenirim seni.."BenimLe ÖLürsüN"
Sevmek sevgililerin hiçbir sözüne üzülmemeyi ögrenmek demektir. Sevgilinin ölüm hançerine bile hayır dememektir sevmek. Onun vuruşuna, onun tokadına alınmamaktır, sevgiliden gelen her hareketi ve her sözü kabullenmektir. İhanetlere, hainliklere bile ...üzülmemektir. Sevgiliden gelen öl emrine bile ölürüm diyebilmektir. Kendi elleriyle...
Kış güneşine aldanıp açan çiçekler gibi mevsimsiz solacak olsa da sana olan aşkım, inadına seviyorum seni..Yalancı sıcağını seviyorum sevgilim..Zarargöreceğimi bile bile..Sonunda solacağımı bile bile seviyorum seni.. Sana açıyorumyüreğimi, ... biliyorum ki güneşin umurunda değildir mevsimsiz açan çiçek... Ben yinede açıyorum yüreğimi...Umurunda olmasa da, Seviyorum seni..
Gündüzün Geceyi Sevdigi Gibi . . Hasretin Yüregi Özledigi Gibi . . Sabahin Uyumayi Ögrettigi Gibi . . Bir Baska Seviyorum Seni ! . .
Biliyorum imkansızlığın ötesinde seni yaşamak istiyorum.. Kana kana gülüşlerini içmek varlığının huzurunda. Hayallerimle gezinsem bir an ; kabullenip ama bir türlü ezemediğimiz gerçekler bir tokat gibi iniyor yüzüme.. Yıkılıyorum olduğum yere.Tutunmak için bir dal bir el arıyorum… Düşüyorum.. Acıyor yüreğim..
Sen, Solgun baharlardaki mavi yagmurum, Aks kizilliginda yorgun gölgem, Kis ayazinda yaz günesimsin. Bulutlardaki sakli düslerim, Her günün sonunda özledigimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar aci…
İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur.
İki bıçak seç kendine Biri yaralamak için Biri öldürmek Pusu kur gözlerinin Karanlık gölgesine Biri sevmek için Biri ihanet
İki yürek seç kendine Biri yaşamak için Biri gizlenmek Bir korkak,bir kaçak,bir firar Kaç kişisin sen sevdiğim çocuk İçimdeki bıçak iki kere daha dönüyor Olduğu yerde Kalırsan sel basar yataklarımı Gidersen uçurum çiçekleri açar kalbimde Kimi zamanlar olur sevgilim İki bıçak bile yetmez bir tek ölüme..!!
Ben; ismail kadar boyun bükmüşken kadere müebbet suskunluğumu alıp yanıma giderken haritadaki bütün yalnızlık şehirlerine biraz kederle en çokta yalnız oluşum yoldaşsız kalışım bütün çarelerimi çaresiz bırakıyor bütün senli hayallerim yok oluyor... Kayboluyorum bu sensiz çaresizliklerde... Nerdesin sevgili nerde? Birtek sensizlik kaldı bu delik heybemde...
Gözlerin KUDÜS mü ki direnç vaad ediyor yüreğime? Hayallere gömdüm artık seni. Sevda mabedimde umursanmaz tek heykeldir adın... Binbir gece masallarında anlatılan yalanlar kadar yalan kaldın uzak kaldın bana... Oysa... Masaldanda masal gözlerde ne yalanlar okumuştum doğruluğu öğrenmek hatrına... Yüreğimin... dehlizlerinde tuzlu bir acı biriktiriyorum adın tadında...
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık ....sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak boş bir kağıdın ...gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim.
İyi değilim aşkım.. Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi daha çok sabretmeyi öğrendim. sayısız yalanlarla ‘’çok özledim’’ seni demeyecek kadar.. ... Yokluğunla aramda inanılmaz bir dostluk başladı. Kimseyi almıyoruz aramıza.. bak benden başka sen senden başkada düşüncem yok satırlarımda.. iyi değilim aşkım.. Hiç iyi değilim.. Bu saatten sonra sana "dön"mü yoksa "hoşça kal" mı demeliyim??
En zor geceler oluyor. İzlediğimizi izlemiyorum senin uyuduğun saatlerde uyumuyorum. Olur ya bir rüyada karşılaşma ihtimali… Bu resim ...küçültülmüştür. İyi değilim aşkım; Unutuyor gibi yapıyorum. Biriken yaralarımı acıtmasınlar diye hiç kanatmıyorum. Seni de kan tutardı hani.. Bak görüyorsun bunu bile hatırlamıyorum..
iyi değilim aşkım;Artk şiirlermde yok süslü kelimelerle sana seslenecek.Adının geçmediği cümlede O GİTTİ diyerek sevgiyi anlatmak çok zor oluyor çünkü.Kağıda ... kaleme dokununca kömür değil gözyaşım dökülüyor ya ziyan oluyor sayfalarım.Bir de Pazar günleri var tabi.Hiç buluşmadığımz bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum.Gelmen pekte anlam ifade etmyor.Ben seni beklemeyi hala çok seviyorm
SaçmaLamak istiyorum aLaBiLdiğine... ßağırmak, durup dururken.. GüLmek, nedensizce.. Tersine yaşamak istiyorum hayatı...
AnLa işte ! Saçma ne varsa yapmak istiyorum kendimce... Ve sende saçmaLa istiyorum acımasızca... ßeLki de... GeLişi güzeL ağLamak istiyorum sana... Her bir damLa da ßensizLiğe aLış istiyorum... ALış ki kolay olsun gitmek.. Can yakmadan.. YaraLamadan...
Şimdi sen bende neyi sevdin? Sen bende; acı çekmemi, yokluğunda deli olmamı, Dağları taşları aşıp, karı kışı hiçe sayıp sana gelmemi, Gözyaşları içinde yola koymayı, hep buruk, Hep üzgün kalmamı, sensizlikle cezalandırılmamı sevdin… Sen bende bir aşığın yok oluşunu sevdin… Ben sende; senin benden kaçışına rağmen Her şeye, yok oluşuma aldırmadan sevdim seni, Ben bende seni sevdim… SEN SONUNA KADAR ACI BİÇSEN DE ÖMRÜME… Ben bende ki seni sevdim… Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında .. Geriye hiç bir şey kalmayacak ..
Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde -ki ben en çok onları duydum Gittin mi adamakıllı gideceksin !!! Hiç bir özlem kalmamalı dönüşleri emziren .. Demem o ki... Böyle gidilmez !!! Büyük olmalı ayrılık !!! Uçsuz bucaksız, dursuz duraksız olmalı .. Telefonun numaraları sesime düşmemeli .. Yolların yoluma değmemeli .. Hiç bir anıya, hiç bir dizeye, hiç bir şarkıya yenilmemeli ayrılık .. Şiirler okununca unutulmalı .. Hasret dokununca uyutulmalı .. Rakının, şarabın diktasında titrerken yürek .. Gözyaşlarının debisi arttığında .. Gece inmişken ayak parmaklarına kadar Yahut gün doğarken .. Yatağının diğer yastığındaki boşluk tecavüz ederken gözlerine .. Ne bileyim tek başına yiyeceğin sofrana iki kişilik servis açtığında .. Susacaksın .. Duracaksın .. Gitmenin hakkını vereceksin !!! Ayrılık gurur duymalı seninle .. Gidersen... Sözün ayaklarına geçiyorsa .. Ayakların yakınımdan geçmeyecek .. Ayrılığı seçtin mi büyük olacak ayrılık !!!
Çözülemezsin çözmem seni. Oradasın orada kalmalısın. Çünkü bir tek sen yüreğime yakışırsın.Her gün içimi ısıtan asıl sensin sıcacık ışıklarında tüm ruhumu saran her yeni güne gözümü acar açmaz içine doluştuğunbir günaydınsın. Seni özlemek dayanılmaz hale geldiğinde bile hiç isyan etmiyorum. Çünkü içimdesin ve seni göz yaşlarımla akıtmaya kıyamıyorum. Özlemin sancılarıyla bedenim her gün ölse de aslında her güne yeniden doğuyorum.
Hani diyordunya... Sigarayı sonuna kadar içme...!Kimseden bir şey bekleme...Ben ölmeden beni sevme...İnadına!İçiyorum...Dudaklarım yanıyor...Bekliyorum...Ayaklarım sızlıyor...Seviyorum...Ciğerim kanıyor...
Sevsende... Karşılık beklemedim Sen Sevdin diye Sevmedim Yüreğini... Eğer Sevmeyeceksen Beni bırak DOSTUN olayım. Arkadaşın olayım.. Yeterki silme Beni Hayatından... Gözyaşlarımı sahipsiz bırakma.. Yalnız Senin için aksın onlar her zaman.. Yalnız Sana aksın ...
ömür; bir pamuk ipliği neşe; hüzünün pembe rengi mutluluk; ömrün neşeli hecesi hüzün; hayatın siyah beyaz karesi çile; duvarın nemi nem; gözyaşı hasret; bedenin çilesi gözyaşı; mutlulukla hüzünün armonisi umut; tüm yaşanmışlıkların barışması barış; hayatı bunları bile bile yaşamak ve AŞK
Bir başka özledim seni Bir başkayım bugün Hasretin hicranı yükledi yüreğime Sol yanım sızlıyor özleminle Üzerime yağsa ne olurki mutluluk Sen yoksan Sen yoksan açsa ne olurki çiçekler Gönül bahçem sensiz hazana uğramışken Boynum bükük gözyaşım avuçlarımda Islak gözlerim Sensiz gönül köşküm yıkık dökük Geceler geceden karanlık Sensizlik korkutuyor beni Hadi ne olursun gel tut ellerimi ...