şükürler olsunnnnn hamileyimmmmm!!!!!!!!!!!!!

senibeklerken

Hamiş Melek
şükürler olsunnnnn hamileyimmmmm!!!!!!!!!!!!!
çok şükür allahıma çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...:baby::bebem::ohoh::davul::havai:
 
Gözlerin aydın olsun senibeklerken, Allah sizlere bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versin. Sağ salim kucağına al inşaallah :)
 
canım öncelikle hayırlı olsun..alllah sağ salim bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasib etsin inşallah..senin şu an hangi duygular içerisinde olduğunu tahmin edebilyorum..bende uzun bir bekleyişten sonra bu ay hamile kaldım çünkü..rabbim isteyen tüm kullarına bu mutluluğu tattırır inşallah..ALLAH'ıma emanet ol canım:hamis:
 
teşekkür ederim yağmur gözlüm,amin inşallah allah herkese nasip etsin. seninde bebeğin hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına versin rabbim.:hamileyim: hamile olduğumu öğrendiğimde hem ağladım hem güldüm çok garip bi duyguydu ... bebişinle allaha emanet olun:eller:
 
  1. kızlar ben yeni üye oldum ama hergün sizin yardımlaşmalarınızla teselli bulanlardanım ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi:) perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama iyi far kedilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlae varmı içinizde????????????:11:
 
Geri
Üst