Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inankiÇok kötü bir his gerçekten sanki her yerim şiş gibi hissediyorum karnımda hareket göğsümde ağrı hissediyorum ama olsaydı da 5 ayda idrarda da çıkar diye düşünüyorum
Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inankiÇok kötü bir his gerçekten sanki her yerim şiş gibi hissediyorum karnımda hareket göğsümde ağrı hissediyorum ama olsaydı da 5 ayda idrarda da çıkar diye düşünüyorum
kuzum korkma sen artık baksana ne kadar uzun zaman geçmiş İnan Karnın burnunda olurdu şimdiye kadarKesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inanki
Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyinCanim doktorum cok iyi bir doktor bozulmadi oda dedi bisey soyleyemem bouzulabilir ama bozulmadi
Abla bana erkek üye diyolar ama bence bu erkek üyeKürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin
Esnek oldugu icin doktor tanidik dedi yirtilabilir dedi ama yirtilmadi cok titiz calitirlarKürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin
@SadmiN abla bakabilir misin