Süper dadı bebek uyutma yöntemi nedir bizde işe yarar mı?

Ü

üçüzannesi

Forum Okuru
Süper dadı bebek uyutma yöntemi nedir bizde işe yarar mı?

Süper dadı bebek uyutma yöntemi melek kadınlar kulubü forum'da.​

Kızlar kafayı yicem üçüzlerim var arada kaynanam gelip gidiyor ama deli olacağım çoğunlukla kendim ilgileniyorum. 3 aylıklar ben uyku düzenlerini nasıl oluşturabilirim bunların yaaa. Ne iş ne bir şey kendime zaman ayıramıyorum. Süper dadı bebek uyutma yöntemi nedir merak ediyorum aynı anda üç bebeğe işe yarar mı acaba bu yöntem. Yardımcı olur musunuz bana?
 
Merhaba
Maaşallah Allah bağışlasın gerçekten zor bende de ikizler var oldukça zor bakımı uykusu tuvalet eğitimi kardeşler arası uyum daha neler neler...=) Bebekleriniz şuan 4 aylık gerçekten zor zamanlar ama siz bunu avantaja çevirebilirsiniz kendi lehinize. Ben de ikizlerimi çok erken başlamıştım uyku düzeni oluşturmaya. Böylelikle size de vakit kalacaktır inanın. Öncelikle bebeklerinizin uyuduğu yer çok sessiz rahat ve bebeklerin güven içinde olacakları yer olmalı. Karınları tok altları temiz olmalı ki bebekler bunun için sık sık uyanmasınlar. Hepsine ayrı ayrı beşik vardır umarım çünkü aynı beşik sıkıntı oluyor çoğul bebekler için. Bakın alıştıkları zaman sallanma ihtiyacı bile gütmeyecekler. Saatlerine alıştıkları için üçü de mışıl mışıl uykuya dalacaklar. Öncelikle sizin de stresli ya da kızgın olmamanız gerekir. Siz rahat olun güven verin ki bebekler de sizin bu ruh halinizi hissetsinler. Uyku pozisyonuna geçerken onların başını okşayın saçlarını sevin. Üzerini fazla giydirip ekstra örtmeyin bu sıcaklanıp hızlı uyanmasına neden olur. En başlarda uyumak istemeyebilirler ya da sorun çıkabilir pes etmeyin. Siz onlara şşşşş sesi pişşşş sesi ile uzun uzun bunları saydırın uyku moduna geçildiği buradan anlaşılsın. Her gün pes etmeden buna devam edin mutlaka düzene alışacaklardır emin olun.

Sizin okumanız gereken bir yazı daha aşağı bırakıyorum. Linke tıklayarak uyku düzeni hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu önemli bir konu düzen oluşturmaz iseniz hep öyle gider emin olun. ''Bebeklerde uyku düzeni'' konumuz hemen aşağıda.

 
Geri
Üst