S
simayklck
Forum Okuru
belirtin varmıydı erken olmuşsun
Karnım ve belim ağrıyordu leke olarak geliyor şuan az az daha tam anlamıyla değil ilk gün ya,30 günde bir oluyorum ya o yüzdenbelirtin varmıydı erken olmuşsun
Olur hiç merak etme canım, bende daha tam anlamıyla olmadım leke olarak geliyor tuvalete gittikçe. Stres ilaç bunlar geciktirir tabi kiha daha tam olarak olmadın yani anladım, benim de ne belirtim var ne de farklı birşey 🙁 bu ay çok aşırı hastalık geçirdim iğneler ilaçlar falan bundandır umarım gecikmesi beni çok geriyor ki daha 2 gün var ama bakalım o her ay olan göğüs ağrısı yok
Geçen ay da böyle olmuştu abla iki gün boyunca leke olarak gelmişti 3. Gün tam anlamıyla başlamıştı. Yine mi öyle olacak acabaİlaç kullanımları adeti geciktiri bilginiz olsun
Abla bugün leke olarak geldi bir kaç kez daha gelmedi, başlar mı acaba geçen ayda bir iki gün böyle geldi sonra oldumİnanılır gibi değil ya 6. adetini olacak hamilemiyim diyor hey kurban olduğum allaaaaah bu kızcezimize yeni yılda akıl fikir ver yarabbim![]()
Benimde leke geldi kuzum iki üç kere daha devamı gelmedi, geçen ayda böyle olmuştu İnşallah olurum hemen yabenim yarın olmam gerekiyor perşembe yani sıfırrrrrr belirti sadece gerginlik var başka da birşey yok 🙁 of of daraldım